Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 17 mrt 2016

7 redenen waarom oudere mannen té hot voor woorden zijn

Oudere mannen. Zucht. Ze zijn niet allemaal even lekker, maar de George Clooney's van de wereld geven ons niet alleen een warm gevoel van binnen en een rood hoofd van buiten. Ze laten ons óók zien dat we niet alleen binnen onze eigen leeftijdscategorie hoeven te kijken. Het assortiment is verveelvoudigd en wij vinden het héérlijk. Hier wat redenen waarom de broekies plaats mogen maken voor de oudere hotties.

1. Hij heeft manieren

Oudere mannen komen nog van een generatie waarbij ze zich als gentlemen gedragen en vrouwen behandelen als dames. Ben je onlangs nog een jongen tegengekomen die opstaat als jij opstaat? Of eentje die jouw stoel aanschuift wanneer je gaat zitten? Nee, natuurlijk niet. Oudere mannen is een etiquette aangeleerd, die haast niet meer kan bestaan in deze wereld vol appjes en scharrels.

2. Hij heeft zijn eigen huis

Grote kans dat je oudere man alleen woont. Als hij met zijn ouders woont, is het eerder omdat zij oud zijn en bij hem zijn ingetrokken (smelt). Huisgenoten zullen er waarschijnlijk ook niet zijn, daarom heb je alle privacy om te doen wat jullie willen. Wat eventueel zou kunnen is dat hij kinderen heeft, maar dat betekent dat hij hoogstwaarschijnlijk zorgzaam is.

3. Hij is volwassen

Oudere mannen volwassen, vanwege hun levenservaring. Zij hebben al een leven achter de rug en weten wat belangrijk is voor hen. Ze zullen ook niet proberen om jou te veranderen. Ze zullen eerder blij zijn met jouw frisse, jonge kijk op het leven.

4. Hij kan communiceren

Wat is het toch met die jonge jongens dat ze hun gevoelens niet weten te linken aan de woorden die ze kennen? Oudere mannen hebben daar veel minder last van. Weer wijst dat op levenservaring. En een man die zijn gevoelens kan communiceren is gewoon hot.

5. Hij laat je veilig voelen

Al beschouw je jezelf als een volwassene, als je met een oudere man bent, voelt hij toch als de échte volwassene. Je voelt je meer meisje dan vrouw in zijn bijzijn. Hij zal ook erg beschermend naar je toe doen, waardoor je je veilig bij hem voelt. Je voelt je van hem en dat is onwijs sexy.

6. Hij is intelligent

Met oudere mannen kun je goede gesprekken voeren. Ze zijn wereldwijs en hebben meer informatie ontvangen in hun leven dan jij. Maar ze weten ook dat ze wijsheid hebben, waar jij nog achter moet komen in je leven. Ze willen je graag dingen leren, maar kijken niet op je neer, omdat ze begrip hebben voor het leeftijdsverschil.

7. Hij is ervaren in bed

Oudere mannen weten wat ze doen. Het voorspel begint lang voordat jullie de slaapkamer hebben bereikt en ze willen jou maar al te graag plezieren. Ze nemen hun tijd en zien de de uitdaging in jou zo vaak mogelijk laten klaarkomen. Daarnaast duurt het langer voordat zij zelf een orgasme krijgen.

Jonge mannen zijn echt niet verkeerd, maar mannen zullen misschien net dat beetje lekkerder zijn met wat levenservaring. Oudere mannen weten wat jij wilt en willen jou dat geven. Klinkt niet slecht hé?! Leeftijd is maar een getal.

LEES OOK: Mannendossier: 5 redenen waarom mannen gék zijn op vrouwen die gin-tonic’s drinke

Reageer op artikel:
7 redenen waarom oudere mannen té hot voor woorden zijn
Sluiten