Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 8 mrt 2016

7 redenen waarom relaxte meisjes zó geweldig zijn

Hoezo vroeg opstaan om je haar te doen? Torenhoge hakken dragen om vervolgens na twee uur de goden te vervloeken van de pijn? Mooi niet. Al die heisa en poespas hoeft niet voor relaxte meisjes. Zij rocken het slordige knotje alsof ze het hebben uitgevonden. En ze weten dondersgoed dat een pyjama niet alleen bedoeld is om in te slapen.

1. Binnen een kwartier uit huis

Een relaxt meisje heeft geen uren nodig om zich klaar te maken om de deur uit te gaan. Haar omhoog, sneakers aan en gaan. Lipgloss, mascara en een zonnebril is alles wat je nodig hebt en die kunnen ook onderweg opgedaan worden.

2. Basis benodigdheden

In de badkamer van een relaxt meisje vind je geen duizenden potjes crème of eindeloze haarproducten. Shampoo, conditioner en douchegel is toch alles wat je nodig hebt?

3. Comfort boven fashion

Je snapt niet hoe de fashion meiden het doen. Hakken zijn onpraktisch en doen pijn. Ja ze zien er misschien mooi uit, maar je gezicht blijft toch je gezicht. Met of zonder hak onder je schoen. Daarnaast zijn er veel te veel leuke sneakers te vinden.

4. Hoeft allemaal niet zo chique

Pizza op de bank is toch de beste date ooit?

5. Yves Saint.. wie?

Shoppen in designer winkels? Niets voor jou. Jouw favoriete kledingstukken zijn t-shirts en jeans. Hoofdprijs betalen voor een labeltje is niet aan jou besteed.

6. Thuiskleding is heilig

De seconde dat je thuiskomt wordt de joggingsbroek aangetrokken. Of de onesie. Het maakt eigenlijk niet uit, zolang het maar wijd en comfortabel is.

7. Als het niet te zien is, is het er ook niet

Waarom zou je je benen scheren als je ook een panty aan kunt trekken?

Yep, relaxte meisjes weten wat genieten is. Uitslapen zoveel je kan, niet te moeilijk doen en snel tevreden zijn. Jij weet hoe je moet leven.

LEES OOK: 6 herkenbare situaties als je een Netflix verslaving hebt

Reageer op artikel:
7 redenen waarom relaxte meisjes zó geweldig zijn
Sluiten