Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 18 januari 2019

7 redenen waarom zusjes van broers zo gigantisch aantrekkelijk zijn

We hebben je al eerder verteld hoe gezegend je bent met het hebben van een broer. En ook in je liefdesleven mag je je broer weer hartelijk bedanken. Je weet namelijk als geen ander hoe mannen zijn en dat vinden andere manspersonen gigantisch aantrekkelijk:

1. Je begrijpt hoe mannen denken

Je weet door je broer of broertje dat mannen nou eenmaal totaal anders in elkaar steken dan vrouwen. Je bent niet snel meer verbaasd als je lover of date een beetje kort van stof is, of ´gevoelloos´ reageert. Je broer deed dit namelijk ook vaak genoeg en je weet dat hij het echt niet zo bedoelt, maar dat dit nou eenmaal mannen DNA is.

2. Je weet wat je waard bent

Je broer heeft je altijd in laten zien dat alleen de beste goed genoeg voor jou is. Dat een man alles voor je over moet hebben en je elke dag hoort te vertellen hoe mooi je bent. Door deze zekerheid die je dankzij je broer hebt vindt een man je aantrekkelijk. Want er is niets aantrekkelijker dan een vrouw die zelfverzekerd is en niet met zich laat sollen.

3. Je houdt ook van mannendingen

Potje FIFA spelen of racen op het circuit? Jij vindt het geweldig en zal nooit de tut uithangen als hij voorstelt om zoiets te doen. Als klein meisje deed je al mee met voetbal en waren skelters je vervoer. Stiekem vind je al die mannendingen best wel leuk. En welke man wil nou geen chick die het oprecht leuk vindt om die dingen met hem te doen? Juist, geen enkele man die dat een straf vindt.

4. Je laat hem echt ´man´ voelen

Je broer beschermt je nog steeds. En tilde gerust je zware tassen als dat nodig was. Maar ook houdt hij de deur voor je open. En al deze kleine dingen laten hem echt man voelen. Je date vindt het heerlijk dat je hem in zijn waarde laat. Want een man wil zich gewoon af een toe een echte vent voelen.

5. Je weet dat zeuren dodelijk is

Want hier heeft je broer je je hele leven meerdere malen op gewezen: ´Joh, zeur even niet zo, daar worden mannen echt gek van hoor…´ Toen vond je zijn commentaar vervelend maar je weet nu ook dat je niet om alles moet zeuren tegen een man. Ook al is dit een vrouwending, je weet dat er een limiet op zit.

6. Je kan goed met zijn vrienden opschieten

Je broer had altijd vrienden over de vloer en dat vond je reuze gezellig. Je bent gewend aan kabaal en de stoere verhalen over mooie vrouwen. Je zal er nooit als een tutje bijzitten maar jij lacht juist mee. En daarmee ben je one of the guys en daar zijn stiekem al zijn vrienden een beetje jaloers op.

7. Je begrijpt zijn humor

Alle maar dan ook alle mannen houden stiekem van grapjes over seks en andere ´hersenloze´ onzin. Je bent hier namelijk al jaren lang mee bekend en bent zelfs in staat om de beste grappen terug te maken.

LEES OOK: 14 redenen waarom je broer de allerbelangrijkste man in je leven is

Reageer op artikel:
7 redenen waarom zusjes van broers zo gigantisch aantrekkelijk zijn
Sluiten