7 signalen dat jij de beste vriendin bent die iemand zich kan wensen

Joke-Jiers Botma 26 feb 2016 Life

We willen allemaal een goede vriendin zijn. Want we houden van onze vriendinnetjes. Ben je benieuwd of jij dat in je hebt om een goede vriendin te zijn? Check dan snel deze zeven signalen want die zijn bepalend voor jou BFF qualities:

1. Je zal nooit je mond voorbijpraten

Als een vriendin jou iets in vertrouwen vertelt hoeft ze er nooit bij te zeggen dat je het niet mag doorvertellen. Dat weet je namelijk als je een goede vriendin bent. Zelfs als er ‘roddels’ de ronde gaan over iets wat misschien waar is zal je altijd doen alsof je neus bloedt. Want verraden of roddelen is het laatste wat je doet als vriendin.

2. Je bent easy going

Je bent makkelijk in de omgang en ziet overal een oplossing voor. Als je over deze eigenschap beschikt vinden mensen het heerlijk om in je buurt te zijn. Je bent ongecompliceerd en juist dat maakt jou een vriendin die iedereen wil hebben.

3. Je geeft alleen advies wanneer het nodig is

Uiteraard geef je je vriendinnen altijd advies, maar alleen als dit nodig is. Je weet wanneer je iemand de ruimte moet geven en iemand zélf moet laten nadenken. Maar als je ziet dat je vriendin advies nodig heeft, zal je dit altijd geven. En ze hoeft je daar niet eens om te vragen. Je voelt dit aan.

4. Je hecht waarde aan je vriendschappen

Je hecht waarde aan de vriendschappen die je hebt. Je investeert tijd in je vriendinnen omdat je gelooft dat dat ze nog beter maakt. Iemand een beetje ziekig of verdrietig? Dan hop je snel langs voor een kop thee. Maar ook doe je af en toe lieve dingen voor je vriendinnen, om te laten merken dat je van ze houdt.

5. Je bent gék op gezellige avonden

Je vindt het heerlijk om avonden met je vriendinnen door te brengen met wijntjes en hapjes. Je bent altijd in voor een gezellige avond en elke man moet hier voor wijken. Iedereen wil een vriendin die van het leven geniet, want dat maakt hun leven ook een stukje leuker.

6. Je komt je beloftes na

Als je iets belangrijks hebt afgesproken met je vriendinnen kom je je beloftes na. Als je dit doet schep je een vorm van vertrouwen die voor iedereen heel dierbaar is. Je zal nooit zomaar iets afzeggen of een vriendin laten zitten op een belangrijk moment.

7. Je zal het altijd voor haar opnemen

Zelfs als je het niet helemaal met haar eens bent, zal je het voor haar opnemen tegen vreemden. Want wat zij doet, en wat jij daarvan vindt, bespreken jullie onderling. Als je dat begrijpt weet je pas écht wat de friend code inhoudt.

Reageer op artikel:
7 signalen dat jij de beste vriendin bent die iemand zich kan wensen
Sluiten