Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 2 feb 2018

Zin in een lui weekend? Dit zijn 7 spannende Netflix films op een rijtje

Geen zin om met dit koude weer naar buiten te gaan? Begrijpen we héél goed. Daarom hebben we spannend beeldmateriaal voor je op een rijtje gezet zodat je dit weekend een goede reden hebt om geen stap buiten te zetten.

Ga je thuis maar vast lekker warmpjes installeren met een lekker drankje en een hapje, want deze spannende Netflix films wil je zien.

1. Hanna

Deze film vertelt het verhaal over Hanna, een kind dat buiten de bewoonde wereld opgevoed wordt als huurmoordenaar. Maar na een tijd begeeft ze zich tussen de mensen. Zeker wel spannend om te zien hoe dat af gaat lopen.

2. Icarus

Iets met doping, Rusland, schandalen en een filmmaker. De film Icarus is spannend van begin tot eind is vorig jaar pas uitgekomen.

3. Taken 1, 2 en 3

Als je deze films nog niet gezien hebt, dan is het zeker de moeite waard om daar dit weekend voor te gaan zitten. Zweten tot de macht tien. Zeker kijken als je daarna toch nergens meer heen hoeft.

4. John Wick

Als je een huurmoordenaar in actie wil zien, dan kijk je naar John Wick. In deze film zie je hoe één man een hele maffia uitdaagt en te grazen neemt. Je mag zelf ondervinden of hem dat gaat lukken.

5. Prisoners

Wat als er iets met je familie gebeurt en niemand helpt je er iets aan te doen? Dan los je het maar gewoon zelf op. Dat dacht Timmerman Keller Dover in ieder geval in Prisoners.

6. Contratiempo

Als je de naam van deze film leest, dan heb je vast geen idee waar de film over gaat. Contratiempo volgt het verhaal van een jonge zakenman die wakker wordt naast een dode minnares. Als hij wordt gezien als moordenaar gaat het helemaal mis. Zoiets.

7. Black Swan

Een droom is er om waar te maken, dacht ook balletdanseres Nina in de film Black Swan. Als ze eindelijk op de plek is waar ze als klein meisje van droomde, gaat het allemaal toch iets anders dan verwacht. Spanning en sensatie.

Zo, kun je even vooruit.

Reageer op artikel:
Zin in een lui weekend? Dit zijn 7 spannende Netflix films op een rijtje
Sluiten