Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 12 sep 2015

7 types mannen waar alle vrouwen mee hebben gedate

Mr. Perfect vind je niet in één keer. Je ontmoet in je leven talloze mannen. Blonde haren met bruine ogen of juist donker haar met blauwe ogen. Lange, brede, gespierde, dikke of slanke mannen. Ja het mannelijk geslacht kent variatie. Ook in karakter zit veel verschil.

Het is daarom ook niet zo gek dat jij met veel types gedate zal hebben op dit punt in je leven. Je bent natuurlijk op zoek naar iemand die echt bij je past en daar kun je alleen achter komen door het te proberen. Daten met verschillende types. Waar je eisenlijstje eerst niet verder ging dan ‘een lekker ding die lief lacht’ zijn er nu vast ook andere eisen (eh wensen) bijgekomen.

Denk aan zorgzaam, of stoer, of een man met veel passie. Hoe dan ook, hoe ouder je wordt, hoe beter je weet wat je wil. En hoe meer je types gaat herkennen die je niet of juist wel wil:

1. De perfecte schoonzoon

Deze man is zo ontzettend lief en begripvol dat je zeker weet dat je moeder hem ge-wel-dig zou vinden. Hij heeft zoveel respect voor de vrouw en is zelfs te spreken over het feminisme. Hij is de jongen die elk weekend bij je ouders wil eten. Hij is bijna té lief. Voor sommige vrouwen perfect, voor anderen te saai.

2. De nerd

Deze man is way too smart. Als je hem vraagt wat hij doet begint hij honderduit te praten over zijn promoveren in . . . Wat was het ook al weer? Hij heeft diepzinnige gedachten over de wereld en weet eigenlijk gewoon te veel. Soms kan dit ontzettend sexy zijn, en soms slaapverwekkend omdat je het niet kunt volgen.

3. Mr. Charming

Deze man is super galant. Hij schuift je stoel aan, vertelt je hoe bloedmooi je bent en complimenteert je zelfs over je kleur nagellak. De kans is groot dat deze man al langer in het vak verleiden zit maar daardoor is het wel een enorme uitdaging om hem te verleiden en voor jou te winnen.

4. Meneertje weet het allemaal beter

Deze man weet alles beter. Je hoeft maar een onderwerp aan te snijden en hij heeft wel weer een toevoeging die jij zogenaamd niet weet. Als je over het nieuws begint kan je het helemaal vergeten. Hij weet álles beter. Beetje vermoeiend.

5. De spornosexual

Je weet het zeker. Deze man brengt de helft van de dag in de sportschool door om vervolgens de andere helft van de dag voor de spiegel te staan. Hij is gespierd en wil dit maar al te graag showen. Met zijn strakke shirt laat hij niks aan de verbeelding over. Je weet wat je kunt verwachten als hij naakt is. Like it or don’t.

6. De dikdoener

Deze man heeft werkelijk alles gezien en gedaan in zijn leven. Hij heeft de mooie auto, het perfecte huis en verdient bakken met geld. Hij doet er alles aan om indruk op je te maken. Opschepper ten top. Stiekem fijn om te weten dat hij zijn zaakjes heel goed voor elkaar heeft. Pas jij bij hem?

7. De hipsterpreneur

Deze man ziet er nét even iets anders uit dan andere mannen. Vaak heeft hij een baardje, bril of draagt hij een houthakkershemd. Maar achter zijn iet wat slordige look schuilt een ware ondernemer. Hij heeft waarschijnlijk dat hippe koffietentje om de hoek of een eigen kledinglijn. HOT!

Reageer op artikel:
7 types mannen waar alle vrouwen mee hebben gedate
Sluiten