7 struggles die alléén meisjes hebben die altijd zwart dragen

All black everything, dat is kort maar krachtig beschreven hoe jij je kleedt. Ergens makkelijk al dat zwart, want het past allemaal bij elkaar. Maar toch, echt waar, hebben alleen meisjes die zwart dragen deze struggles:

1. Je zwarte broeken worden uiteindelijk állemaal grijs

En laat dat nou eens de allergrootste nachtmerrie zijn van een meisje die houdt van zwart op zwart, en dan bedoelen we ook echt pikzwart.

2. Niemand ziet het als je iets nieuws hebt

Ze moesten eens weten wat jij voor dat beeldige zwarte jurkje hebt neergelegd. Maar nee hoor, niemand zal je vragen of je iets nieuws aan hebt. Want in hun ogen heb je weer iets aan wat je al had.

3. Er is altijd wel een zeurkous over je zwarte kledingstijl

Of het nou je moeder, tante, oma of de vriendin van de oma van het buurmeisje is, er is altijd wel iemand die zegt: ‘Kind, zou je niet eens wat meer kleur aantrekken, dat staat je vast beeldig’. Zucht…

4. In de zomer heb jij het bloedheet

Want je draagt uiteraard ook zwart in de zomer. Alleen neem je daarmee wel op de koop toe dat je het tien keer warmer hebt dan je vriendinnetjes in hun licht gekleurde outfits.

5. Jij bent áltijd de zwarte vlek op party foto’s

Waardoor je alleen je ogen en gezicht ziet wat een behoorlijk grimmig sfeertje weergeeft. Vervolgens wordt er lang gelachen om de gothic, jij, op de foto.

6. Je denkt vaak: ‘Ik zou het kopen als het in een zwarte versie was’

Maar helaas hebben ze het dan net niet. Vaak komen de verkopers met hetzelfde shirtje in het grijs aanzetten. Maar je wilt écht per se zwart. Uiteindelijk verlaat je de winkel lichtelijk teleurgesteld.

7. Je kan uren zoeken naar dat ene shirtje in je kast

Want dat is nou eenmaal het lot van een meisje die enkel en alleen zwarte items in haar kast heeft liggen.

LEES OOK: 11 x waarom we het zo heerlijk vinden om zwart te dragen

Reageer op artikel:
7 struggles die alléén meisjes hebben die altijd zwart dragen
Sluiten