7 struggles die elk meisje met lange wimpers herkent

Jij bent gezegend met de mooiste bambi oogjes en iedereen is jaloers op jouw mooie wimpers. Maar lange wimpers zijn niet altijd een zegen. Wat kunnen die wimpers af en toe toch in de weg zitten. Deze struggles herkent elk meisje met lange wimpers:

1. Je krijgt 100 keer de vraag ‘Zijn dat je echte wimpers?’

Deze vraag kun je niet meer horen. Jij kunt er ook niks aan doen dat je nu eenmaal gezegend bent met deze fantastische wimpers. Je hoeft écht geen nepwimpers op, want ze zijn nu eenmaal mooi zoals ze zijn. Ze zijn helemaal puur natuur, je bent er trots op.

2. En je krijgt ook altijd de vraag welke mascara je gebruikt

Heel lief en je beantwoordt de vraag met liefde, maar als je van jezelf geen lange wimpers hebt, dan worden ze echt niet opeens drie keer zolang. Maar goed, alle beetjes helpen.

3. Je make-up eraf halen duurt uren

Je bent een vermogen kwijt aan make-up remover voor de ogen. Omdat jij zoveel oppervlak hebt om mascara op te doen, moet je ook veel af halen. Er lijkt elke keer maar geen eind aan te komen.

4. Een bril of zonnebril dragen is vreselijk

Je voelt je wimpers continu tegen de glazen aan. Pff, vermoeiend.

5. Je hebt heel kieskeurig qua merk en soort mascara

Als je hele korte wimpers hebt, is het verschil niet zo groot qua mascara effect als bij lange wimpers. Je bent dan ook niet zomaar tevreden. Hopelijk heb je de ideale mascara al gevonden die jouw lange wimpers optimaal uit laten komen en ze overeind laten staan.

6. Goede en slechte wimperdagen

Nog zo’n effect van lange en daarom zichtbare wimpers; je hebt goede en slechte wimperdagen. En die slechte maken de start van je dag gelijk ellendig.

7. Je mascara is áltijd op

Omdat je zulke prachtige, lange wimpers hebt heb je ook meer mascara nodig. Jouw mascara is áltijd op. Daarnaast ben je een vermogen kwijt, je wilt natuurlijk wel een beetje goede mascara. Jij wilt je mooie wimpers natuurlijk niet verpesten. Grr, weer naar de winkel voor een nieuwe aankoop..

LEES OOK: 5 tips die ervoor zorgen dat jouw wimpers nooit meer instorten en fierce overeind blijven staan

Reageer op artikel:
7 struggles die elk meisje met lange wimpers herkent
Sluiten