Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 18 feb 2017

7 tekenen dat het leven als single girl helemaal voor jou gemaakt is

Al je vriendinnen beginnen zo langzamerhand te settelen en jij bent nog moederziel alleen. Of nou ja, moederziel alleen? Je vindt het totáál geen probleem. Beter gezegd: je vindt het genieten in je eentje. Je zou zomaar eens kunnen dat je geboren bent om single te zijn en te blijven en dat is fantastisch:

1. Je bent niet bewust bezig met het single-zijn

Terwijl je vriendinnen je wijzen op het 2-jarige jubileum als vrijgezelle vrouw, ben jij met hele andere dingen bezig. Namelijk: met jezelf. Sorry not sorry.

2. Je herkent jezelf totáál niet in toekomstdromen van vriendinnen

Je vriendinnen die in nog in hun twingerjaren zijn net zoals jij, hebben heel andere toekomstdromen. Ze zwijmelen alleen maar over trouwen, baby’s en een bakfiets… YAK

3. Je bent geobsedeerd door..

Chocola! Alles voor jezelf.

4. Je hebt een intens sterke band met Netflix

Netflix is er altijd voor jou en jij voor Netflix. Jullie brengen elke dag uren met elkaar door en de personages zijn je geliefden. Dat is pas echte liefde vind jij.

5. EXPLORE is je middelste naam

Je wilt alles zien en nog véél meer. Je wilt reizen, ontdekken en vooral niets missen in het leven. Nou ja, het enige wat je wilt missen is een manspersoon. Maar voor de rest lijd je behoorlijk aan FOMO (fear of missing out).

6. Je hebt je knuffel

En die is je wél je hele leven trouw. Nope, jouw knuffel is geen f*ck boy.

7. Je bent er van overtuigd dat je bent geboren voor een hoger doel

Want het zal niet zonder reden zijn dat je nog single bent. Je weet het zeker: het universum heeft iets speciaals voor je in petto. Net zoiets als Floortje Dessing, die heeft ook een speciaal leven zónder man. Je vraagt je alleen nog af wat jouw special purpose is.

Als je dan toch nog een relatie krijgt is ‘ie hoe dan ook spectaculair:
Hoe langer je single blijft, des te beter is je volgende relatie

Reageer op artikel:
7 tekenen dat het leven als single girl helemaal voor jou gemaakt is
Sluiten