Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 13 nov 2015

7 tekenen dat hij jou écht écht écht verdient als zijn vriendin

Wij vrouwen hoeven er niet om heen te draaien, we hebben een behoorlijke eisenlijst als het op mannen aankomt. Maar tegelijkertijd zijn we ook heel vergevensgezind. Eisen zijn allemaal persoonlijke wensen. Maar één ding geldt in élke relatie overal ter wereld: respect.

Vanaf nu hoef je nooit meer te twijfelen of hij je echt waard is. Hij is het namelijk alleen als hij voldoet aan de volgende tekenen van respect voor zijn dame:

1. Als hij plannen maakt ben jij daar onderdeel van

Het is niet zo dat hij geen plannen zonder jou mag maken, maar hij brengt je er altijd van op de hoogte. Hij zal nóóit zomaar een avond weg blijven zonder jou iets te laten weten. Hij zal je altijd vertellen dat hij met zijn vrienden een avondje stappen is. En als hij op vakantie wil met zijn vrienden, wat je hem natuurlijk gunt, overlegt hij dat altijd met jou. Zodat ook jullie nog genoeg tijd hebben om samen een vakantie te boeken.

2. Hij heeft niets om over te liegen tegen jou

En daarom liegt hij ook niet tegen je. Je weet alles van hem en hij hoeft daarom ook geen moeite te doen om iets voor je verborgen te houden. Hij laat overal zijn telefoon achter zonder daar moeilijk over te doen. En jij kijkt niet in zijn telefoon omdat er simpelweg niets in te vinden is wat niet door de beugel kan. Hij is altijd open en dat merk je vooral ook aan zijn ontspannen houding in elke situatie.

3. Hij speelt niet de baas over je

Hij zal je nooit vertellen wat je moet doen. ‘Moeten’ bestaat überhaupt niet in zijn vocabulaire. Hij zal je wel vertellen wat hij denkt wat het beste voor je is. Maar hij laat je altijd in je waarde en steunt je in elke keuze. Ook als het een keuze is die hij niet had gemaakt. Hij commandeert je niet, maar vraagt met alle liefde of je iets voor hem wilt doen als dat nodig is.

4. Hij vertelt je dat hij van je houdt terwijl je het al weet

Hij heeft al zo vaak bewezen dat hij zielsveel van je houdt maar toch stopt hij niet met het vertellen hoeveel hij wel niet van je houdt. Hij hoeft het je eigenlijk niet eens te vertellen maar hij wil het bijven benadrukken dat het zo is. Als het niet wekelijks is, dan wel dagelijks. Hij wil dat jij je geliefd voelt. En hij voelt die liefde voor jou.

5. Hij houdt zich aan zijn beloftes

Als hij je belooft dat hij een avond met jou heeft hoef je daar nooit over te twijfelen of het ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Als hij belooft dat hij mee gaat naar het familiefeestje waar hij eigenlijk geen zin in heeft, gaat hij ook echt mee. Een man van zijn woord, dat is wie hij is.

6. Hij laat je een echte vrouw voelen

Hij is gentleman wanneer dat nodig is. Je bent zijn vriendin maar hij laat je voelen als zijn vrouw. Hij houdt deuren voor je open en in bed laat hij je mooier voelen dan ooit. Hij heeft waardering voor jou als vrouw en zal dit altijd benadrukken. Je hebt je nog nooit zo vrouwelijk gevoeld als dat je voelt sinds je met hem bent.

7. Hij geeft je altijd een veilig gevoel

Zelfs als er geen reden is om je onveilig te voelen zal hij nooit zeggen dat jij je aanstelt. En als er echt een dreigende situatie is blijft hij rustiger dan wie dan ook. Hij zal er alles aan doen om jou een veilig gevoel te geven. Klinkt misschien een beetje zoetsappig allemaal, maar een man die je geen veiligheid kan bieden is het niet waard.

LEES OOK: 8 typische dingen die elke man in een lange relatie doet

Reageer op artikel:
7 tekenen dat hij jou écht écht écht verdient als zijn vriendin
Sluiten