Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 6 mrt 2016

7 tekenen dat je bed eigenlijk je soulmate is

Als je single bent mis je soms een man. En als je lang aan het reizen bent mis je soms je familie en vrienden. Maar de echte liefhebbers herkennen dat diepe verlangen, dat intense gemis, dat hou me vast en laat me nooit meer gaan gevoel, die hartverscheurende pijn als je te lang uit elkaar bent geweest. Het gaat hierbij uiteraard om de liefde voor je bed.

1. ’s Ochtends je bed uitkomen is afschuwelijk

Je hebt ochtendmensen nooit begrepen. Hoe durven ze met zoveel passie uit bed te springen, voordat ze tien keer gesnoozed hebben. Je ligt zo lekker in je warme nestje. Hoe kan de wereld van je verwachten dat je afscheid neemt van dit hemelse gevoel.

2. Dutjes zijn geweldig

Zou het niet fantastisch zijn als je baas je verplichtte om een dutje te doen? Zoals je ouders dat vroeger deden. Even een momentje nemen om je telefoon op stil te zetten en heerlijk onder de dekens te gaan liggen. Tijdelijk wegduiken in je oase van zachtheid en blijdschap.

3. Genoeg nachtrust is een must

Misschien kan de gemiddelde mens genoegen nemen met zes uurtjes slaap, maar dat geldt niet voor de echte slaapliefhebbers. Te weinig slaap doet niets voor je humeur.

4. Series & films kijken in bed is een hobby

Laten we eerlijk wezen, je bent vaker op je bed te vinden dan elders in huis. En waarom zou je naar de bioscoop gaan als je thuis je eigen minibioscoop hebt, met snacks op loopafstand.

5. Thuiskomen na uitgaan is altijd fijn

Sommige mensen kunnen geen afscheid nemen van de dansvloer, maar degenen die echt van hun bed houden weten dat thuiskomen juist het fijnste moment van de avond is.

6. Vroeg naar bed is geen straf

Vroeg naar bed betekent niet per se vroeg slapen. Maar als je op een beschaafd tijdstip dromenland wil bezoeken, dan is dat jouw goed recht.

7. Je bed is een eiland

Vrijwel je hele leven valt te besturen vanuit je bed. Werken vanuit je bed? Geen probleem. Picknicken op je bed? Natuurlijk. Bingewatching van je lievelingsserie? Dat is op een bed uitgevonden. Twister spelen op je bed? Misschien wat onpraktisch. Maar blijf inventief denken.

Je bed is waar je tot rust komt. Geef toe aan je verlangens en duik zo vaak mogelijk je bed in. Het is niet alleen goed voor je humeur, het is ook goed voor je verschijning. Ze noemen het niet voor niets beauty sleep.

LEES OOK: Deze oefeningen kun je doen vanuit je bed. Wie wil dat nou niet?

Reageer op artikel:
7 tekenen dat je bed eigenlijk je soulmate is
Sluiten