Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 22 jul 2016

7 tekenen dat je je eigen boyfriend bent

Mensen zijn altijd maar op zoek naar een relatie. Daar is helemaal niets mis mee, maar jij hebt de allerbeste relatie die je je maar zou kunnen wensen allang. Je hebt namelijk een relatie met jezelf en dat is geweldig. Hier zijn een aantal tekenen dat je je eigen boyfriend bent.

1. Je verwent jezelf

Soms (vaak) verdien je gewoon een cadeautje. En in plaats te wachten tot iemand anders het voor je koopt, koop je het gewoon voor jezelf. Dit geldt ook voor verjaardagen en feestdagen. Als je echt in een leuke bui bent, laat je het ook nog inpakken voor jezelf. Wat ben je toch een goed vriendje.

2. Je kookt graag uitgebreid voor jezelf

Alleen omdat je voor één kookt, betekent niet dat je altijd maar afhaal wilt eten. Jij vindt het juist leuk op receptjes uit te proberen en jezelf te verrassen met je culinaire skills. Oefening baart kunst.

3. Je bent niet bang ergens alleen heen te gaan

Date night met jezelf wijs jij niet zo snel af. Lekker een bioscoopje pakken of een voorstelling zien. Jij kunt heerlijk genieten in je eentje.

4. Huishoudelijke klusjes kun je helemaal zelf

MacGyver is er niks bij. Als er iets bij jou thuis stuk gaat dan ben jij echt niet afhankelijk van een man om het probleem op te lossen. Lamp stuk? Pff, je draait er een nieuwe in alsof het niets is.

5. Spinnen zijn je niet de baas

Jij hebt echt geen zin om van huis te veranderen elke keer dat een spin besluit in een kamer te bivakkeren. Jij zet die achtpotige engerd gewoon het huis uit. Of je doet er een kopje op en laat het daar vervolgens twee weken staan.

6. Je zorgt dat je genoeg tijd hebt met jezelf

Net als elk ander stel hebben jij en jezelf af en toe tijd nodig om even van elkaar te genieten, zonder anderen erbij. Even lekker tot rust komen met je ware liefde.

7. Je houdt intens veel van jezelf

Hoe kan het ook anders, je bent geweldig. Jij weet dat je geen man nodig hebt om je leven geweldig te laten zijn. En als hij uiteindelijk wel een appearance maakt dan mag hij zichzelf gelukkig prijzen. Als je zo goed voor jezelf bent dan ga je ook goed voor hem zijn.

Deze ga je ook leuk vinden: 14 manieren om super volwassen over te komen

Reageer op artikel:
7 tekenen dat je je eigen boyfriend bent
Sluiten