Love 24 jul 2016 Omani McDaniels

7 tekenen dat je te maken hebt met een asshole

Je ontmoet een leuke gast en bent helemaal weg van hem, tot hij raar gedrag begint te vertonen. Je begint je af te vragen of het aan jou ligt, maar nee het ligt niet aan jou. Die dude is gewoon een asshole en als hij deze zeven dingen doet, dan weet je het zeker.

1. Hij neemt heel veel tijd om op berichtjes te reageren

Het maakt niet uit hoe druk iemand het heeft, als hij jou wil spreken dan doet hij dat. Als hij er uren of zelfs dagen over doet om op berichtjes te reageren (we hebben het niet over eenmalige gebeurtenissen uiteraard) dan kun je vaststellen dat jij geen prioriteit bij hem hebt. Zeker als je ziet dat hij online is geweest en zeer zeker als hij ‘ik ben gewoon niet goed in appen’ als smoes gebruikt. Asshole.

2. Hij is te druk om af te spreken

Het kan natuurlijk af en toe gebeuren dat hij het druk heeft, net als jij, maar als dit aan de lopende band gebeurt, is het verstandig na te gaan hoe leuk deze man echt is.

3. Zijn berichtjes zijn allemaal seks-gerelateerd

Als hij je bericht is het ‘s nachts en wat hij stuurt zijn vulgair getinte berichtjes. Hij wil één ding van jou en het is niet een romantische avond van diep in elkaars ogen kijken. Hij wil wel dat je iets diep doet, maar in de ogen kijken is het niet. Asshole.

4. Hij is er niet als je hem nodig hebt

Het gebeurt wel eens dat je een moeilijke periode hebt en naar mensen uitreikt voor steun. Als hij hier te druk en belangrijk voor is, dan weet je genoeg. Asshole.

5. Hij doet vaag over waar hij uithangt

Als je het idee hebt dat je deze man niet kunt vertrouwen en dat er meer gaande is, dan hij bereid is toe te geven, dan is het verstandig je intuïtie te vertrouwen. Je bent niet dom en als je het voelt, maar liever niet aan jezelf wilt toegeven, dan is je gevoel hoogstwaarschijnlijk juist en is hij gewoon een asshole.

6. Hij zegt de hele tijd op het laatste moment af

Dit is een typische asshole move. Hij spreekt wel met je af, maar zegt je af op het allerlaatste moment. Dit betekent dat hij een beter aanbod heeft gekregen en nul respect heeft voor jou en de tijd die jij voor hem hebt vrijgemaakt. Asshole.

7. Hij verdwijnt opeens

De verdwijntruc is alleen acceptabel als hij Houdini heet. Anders is het gewoon een asshole. Punt.

Gelukkig bestaan er ook leukerds! Lees dit anders maar: Wat vrouwen écht willen: 14 x mannen die je tijd helemaal waard zijn
tumblr_nfo3pvpmje1rswt5eo2_1280-770x462

Reageer op artikel:
7 tekenen dat je te maken hebt met een asshole
Sluiten