Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 29 jan 2016

7 tekenen dat jij en je lover écht een steengoed team zijn

Waar jij bent is hij, en waar hij is ben jij. Je kan je geen moment meer zonder hem voorstellen want naast geliefden zijn jullie gewoon een onafscheidelijk duo:

1. Jullie nemen elkaars advies ter harte

Als hij jou vertelt dat je iets misschien op een andere manier aan zou kunnen pakken, luister je aandachtig. Je neemt zijn advies namelijk écht ter harte. Dit komt vooral omdat al zijn adviezen altijd hebben gezorgd voor de juiste uitkomst. Bovendien kent hij jou door en door en weet ook hij wat goed voor je is. Ook luistert hij naar jou als je hem advies geeft wat betreft zijn vrienden, familie en werk. Jullie negeren elkaars advies nooit of te nimmer.

2. Jullie zijn het met elkaar eens over hoofdzaken

Uiteraard hebben jullie wel een andere mening wat betreft kleine dingen zoals waar de bank zou moeten staan of welke kleur jou het beste staat. Hij houdt misschien meer van Spanje terwijl jij toch echt liever in Frankrijk je vakantie viert. Maar dit zijn allemaal kleine dingen waar jullie best over kunnen discussiëren. Echter zullen jullie nóóit onenigheid hebben over hoofdzaken in het leven zoals normen en waarden, en hoe jullie in het leven staan. En dit maakt jullie samen heel relaxt.

3. Samenwerken is voor jullie appeltje eitje

Even snel inkopen doen voor een vakantie is voor jullie zo gepiept. Even snel overleggen en iedereen gaat even naar andere winkels en jullie meeten weer bij de auto. Hetzelfde geldt voor verhuizingen en andere praktische zaken. Dat doen jullie zo even met zijn tweeën. Totaal geen probleem voor jullie en al helemaal geen onnodig gekibbel.

4. Mensen noemen jullie Bonnie & Clyde

Want waar hij is ben jij, en waar jij bent is hij. Andere mensen moeten altijd lachen omdat jullie nou eenmaal een duo zijn die niet zonder elkaar kan. Jullie doen het liefst heel veel dingen samen en gek is dit ook niet, want dan gaat het namelijk écht veel beter.

5. Jullie hebben weinig woorden nodig

Jullie kunnen elkaars gedachten lezen. Je hoeft je lover niet op te bellen om te vragen hoe hij ergens over denkt, je wéét het namelijk al. Andersom geldt hetzelfde. Hoe dit kan weten jullie zelf ook niet, maar het is wel écht zo.

6. Jullie versterken elkaar

Jullie zijn een koppel dat elkaar versterkt in elkaars goede eigenschappen. Je bent bij hem de leukste versie van jezelf. En ook hij is een betere versie van zichzelf geworden sinds hij met jou is. Door met elkaar te zijn ontwikkelen jullie je tot prachtige mensen én iedereen ziet dat.

7. Jullie kunnen nooit langer dan een week zonder elkaar

Want stiekem zijn jullie een beetje met elkaar vergroeid…

LEES OOK: 8 typische dingen die elke man in een lange relatie doet

Reageer op artikel:
7 tekenen dat jij en je lover écht een steengoed team zijn
Sluiten