Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 10 nov 2015

7 tekenen dat jij en je lover nog steeds een match made in heaven zijn

Als je al een tijdje in een relatie zit is het de kunst dat je je best blijft doen voor elkaar. Het is namelijk niet meer zo dat je élke dag vlinders in je buik voelt. Maar je houdt natuurlijk wel zielsveel van hem. Benieuwd of jullie relatie nog steeds helemaal goed zit? Vink dan deze checklist maar af:

1. Jullie staan nog steeds bij elkaar op nummer 1

In de verliefde periode wil je continu bij elkaar zijn. Het is meer dan logisch dat jullie na verloop van tijd meer je eigen ding doen. Maar als het erop aankomt staan jullie nog steeds bij elkaar op nummer één. Als hij een keuze moet maken dan kiest hij er altijd voor om met jou te zijn, maar andersom doe jij dat ook.

2. Jullie spreken nog regelmatig elkaars waardering uit

Hij vertelt je regelmatig hoe mooi hij je wel niet vindt en je vertelt hem dat hij zo lief voor je is. Dit zorgt ervoor dat jullie elkaars ego nog steeds strelen. En ook al geven niet alle mannen en vrouwen het toe, we hebben het ontzettend nodig en we worden er allemaal een leuker en zelfverzekerder mens van.

3. Jullie steken energie in elkaars familie en vrienden

Jullie tonen beide interesse in elkaars leven zoals zijn familie en jouw vrienden. Hij vraagt oprecht geïnteresseerd hoe het met je beste vriendinnetje gaat, die net een zware periode heeft gehad. En ook jij gaat nog steeds met plezier met hem mee naar zijn familie. Mocht dit niet het geval zijn, dan doe je dit met alle liefde voor hem. Dat had jij namelijk ook zo gewild.

4. Jullie hebben dezelfde normen en waarden

En jullie zien de toekomst in grote lijnen ook nog eens hetzelfde. Jullie kijken hetzelfde tegen het leven aan waardoor grote discussies over essentiële dingen in het leven niet aan de orde zijn. Hierdoor begrijpen jullie elkaar zonder het aan elkaar te vragen. Je maakt je dan ook geen zorgen over de toekomstige opvoeding van jullie kinderen, al is dit misschien nog ver weg.

5. Jullie hebben dezelfde interesses

Jullie zijn bijvoorbeeld allebei gek op lekker eten en dól op goede actiefilms. Uiteraard hoef je echt niet alles hetzelfde leuk te vinden maar het scheelt een hele hoop als jullie sommige interesses hetzelfde hebben. Dit zorgt er namelijk voor dat jullie samen dingen kunnen ondernemen wat jullie nog hechter maakt. Want zoals je al weet is heel belangrijk om samen lol te hebben.

6. Jullie vertrouwen elkaar blindelings

Als hij een keer laat thuiskomt van een stapavondje is het laatste waar je aan denkt dat hij met een andere vrouw is. Jullie zijn zo’n sterk team dat je 100% zeker weet dat er niets of niemand tussen jullie in kan komen te staan. Ook vertrouwt hij jou, hij maakt zich geen zorgen als je met één van je beste mannelijke vrienden een drankje gaat doen.

7. Jullie hebben nog steeds ongelooflijke goede seks

In het begin van de relatie lagen jullie meer met elkaar in bed dan dat jullie andere dingen deden. Het is niet zo gek als dat iets minder is geworden. Maar jullie voelen elkaar nog steeds ontzetten goed aan. De seks met elkaar is nog steeds geweldig en je kan negen van de tien keer niet wachten om er weer bovenop te klimmen.

LEES OOK: 8 typische dingen die elke man in een lange relatie doet

Reageer op artikel:
7 tekenen dat jij en je lover nog steeds een match made in heaven zijn
Sluiten