Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 30 mei 2018

Heaven! Met deze 7 tips lijken jouw benen áltijd bruin

Nu het zulk mooi weer is, schieten wij maar al te graag onze korte rokjes en jurkjes aan. De zon doet haar werk maar onze beentjes ogen nog wat bleek. Toch zijn er een aantal tips waardoor jouw benen te allen tijde bruin lijken. Je leest het hier.

Bleke benen of op z’n oer Hollands ‘witte melkflessen’, zijn nooit leuk. Gelukkig kan je deze bleke benen bruin laten ogen met 7 tips van ons:

1. Lak je nagels

Kies een kleur die matched met jouw huid en doe dit dan een tintje donkerder. Mocht je als iets van kleur op je benen hebben, is het leuk om te spelen met felle kleuren.

2. Verzorg je benen

Smeer deze in met een voedende bodylotion. Een goed verzorgde huid an sich doet het halve werk. Een cacaoboter voor je huid kan ook een licht bruin kleurtje achterlaten.

3. Gebruik een zelfbruiner

Een klein beetje zorgt al voor een lekker kleurtje. Je kan deze crème in het begin altijd mengen met een normale crème zodat je niet in één keer oranje worteltjes hebt.

4. Sunkissed look

Mocht jij geen tijd of zin hebben in een zelfbruiner kan je ook wat bronzer over je benen poederen (wel zo makkelijk).

5. Kies voor flatterende kleuren

Als jij witte sneakers of pastelkleurige sandalen draagt, ogen je benen al snel bruiner. Bruintinten qua schoenen hebben ook een gunstig effect op bruine benen.

6. Drink wortelsap

In wortel zit betacaroteen en hiervan krijgt jouw lichaam een lekker bruin kleurtje. Je kan het drinken als sap of knabbelen als Babbel.

7. Witte broeken

Als jij een witte broek draagt en hiervan het uiteinde ietwat oprolt, ogen jouw benen al snel bruin. Mocht deze broek wat gaten bevatten (denk aan gaten in de knieën en dergelijke), zorgt dit voor hetzelfde gewenste effect.

Reageer op artikel:
Heaven! Met deze 7 tips lijken jouw benen áltijd bruin
Sluiten