7 type vriendinnen die we állemaal kennen en waar we absoluut dol op zijn

Vriendinnen om je heen hebben is ontzettend belangrijk. Ze zijn er voor je wanneer je ze nodig hebt, je kunt met ze lachen en uren kletsen. Zonder hun ben je nergens. Het grappige is dat je vaak je vriendinnen 'op kunt delen'. Voor elke situatie of behoefte heb je wel iemand om je heen. Dit zijn jouw zeven allerbesties:

1. Je werk BF

Je homie, je collega’tje waarvan je baalt als ze er een dagje niet is. Je werk BF is stiekem altijd degene waar je samen mee luncht en die áltijd dat kopje koffie voor je meeneemt. Mensen zeggen dat je werk en privé gescheiden moet houden, maar met jouw werk BF weet je dat dit niet aan de orde is.

2. Je sport BF

Jouw ultimate sport vriendin, ze weet je altijd mee te trekken naar de sportschool. Ook wanneer je écht geen zin hebt. Door haar ga je namelijk wel. Sporten doe je dan ook het liefst met haar en je weet dat jullie ook dezelfde lesjes of apparaten fijn vinden.

3. Je fuck it BF

Met deze vriendin weet je dat het altijd op een avond uitloopt die je niet snel vergeet. Wanneer jullie samen zijn hebben jullie letterlijk schijt aan alles. Je houdt je echt niet in wanneer je even lekker wilt roddelen en mensen belachelijk wilt maken. Nee met jou fuck it BF zijn jullie als een eilandje waar niemand iets van snapt.

Lieve vriendinnen om je heen hebben

4. Je wijn BF

Heb je zin in een drankje dan weet je haar altijd te vinden. Zij zal nooit nee zeggen tegen een avondje flink aan de wijn gaan, want je weet dat zij net zo gek is op een glaasje als jij dat bent. Wanneer jullie afspreken gaat een flesje wijn standaard mee en je weet dat het niet bij één fles zal blijven.

5. Je aller oudste BF

Je BF van de basisschool. Je vriendin waar jij de allermeeste foto’s mee hebt en waarvan je weet dat het ook altijd goed zal blijven zitten. Samen zijn jullie opgegroeid, hebben jullie de puberfase meegemaakt en heb je de meeste herinneringen gemaakt.

6. Je oma BF

Je vriendin die nooit terug deinst voor een avondje helemaal niets doen. Samen drinken jullie liters thee en kijken jullie je lievelingsserie of The Voice of Holland. Met matchende joggingbroeken, bril op de neus en warme sloffen aan. Heerlijk.

7. Je ik-tag-je-overal-in BF

Je BF waarvan je weet dat zij exact hetzelfde denkt over verschillende social media. Haar liefde voor puppy filmpjes en allerlei andere dierenfilmpjes is even groot als die van jou. Er gaat letterlijk geen dag voorbij dat jij haar níet ergens in tagt. Door haar is jouw leven op social media sowieso een stuk leuker.

LEES OOK: Dating dilemma: het fenomeen mannen met een ‘beste vriendin’

Reageer op artikel:
7 type vriendinnen die we állemaal kennen en waar we absoluut dol op zijn
Sluiten