Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 12 jul 2018

7 voordelen die alleen meisjes uit het Noorden hebben

Wellicht woon je tegenwoordig in het westen van het land. Maar je blijft en bent het meisje uit het Noorden. En daar mag je héél zuinig op zijn want alleen jij hebt deze voordelen die je leven mooier en leuker maken:

1. Je bent nuchter van aard

Vrouwen uit het noorden zijn nuchter van aard. Je bent jezelf hier misschien niet eens bewust van maar voor andere mensen is dit enorm verfrissend. Je bent een ster in het relativeren van het liefdesverdriet van je vriendinnen en mannen vinden jou een stuk minder gecompliceerd. Iedereen vindt het heerlijk om bij jou in de buurt te zijn omdat je zo heerlijk down to earth bent in elke situatie.

2. Mannen vinden je accent charmant

Misschien baal je soms een beetje van je Groningse, Friese of Drentse accent. Maar mannen vinden juist jouw accent zo leuk want dat maakt jou anders dan alle andere meiden. Schaam je daarom vooral niet voor dat lichte accent waar je maar niet vanaf komt. Je eigenheid valt in de smaak bij al dat mannelijk schoon.

3. Je hebt altijd een escape naar een rustig oord

Misschien woon je tegenwoordig in de hoofdstad van het land of in een andere mooie stad. Je geniet waarschijnlijk met volle teugen van het stadse leven. Maar je hebt ook nog eens het geluk dat je altijd een weekend naar je ouders toe kan om te genieten van échte rust. Best of both worlds.

4. Je bent langer dan andere Hollandse dames

De gemiddelde Nederlandse vrouw is 1.71 lang, maar de vrouwen in het Noorden zijn zelfs nog iets langer. De recordbrekers zijn de vrouwen uit Groningen, zij zijn zelfs 1,5 centimer langer dan de vrouwen uit Zuid-Holland. Je kan daarom gerust stellen dat vrouwen uit het Noorden aardig in de buurt komt van de modellenlengte waar iedereen van droomt.

5. Het leven is goedkoper

Als tiener had je het prima voor elkaar met je zakcentje van je ouders. Een wijntje op het terras of een drankje in de kroeg is een stuk goedkoper in het noorden van het land. Ook zijn de huizen een stuk goedkoper in het noorden. Jaloers ben je dan ook niet op de piepkleine huisjes in het westen van het land voor de hoofdprijs. Jij kan namelijk voor hetzelfde geld een kast van een huis kopen.

6. Je hebt een killer body

Je hebt namelijk tijdens je middelbare school carrière elke dag kilometers gefietst. Toen vervloekte je misschien die lange afstanden maar tegenwoordig ben je wel blij met dat stel slanke benen wat je er aan over hebt gehouden.

7. Jullie hebben in 2016 al wél sneeuw gehad

De hoeveelheid doet er niet perse toe. Feit is dat jullie wél al sneeuw hebben gehad. Dit zorgde niet alleen voor een dagje heerlijk bankhangen omdat je de deur niet uit kon en mooie instagram kiekjes, maar ook voor landelijk nieuws. Dus ook al woon je op dit moment niet meer in het noorden, het ís wel jouw noorden.

LEES OOK: 24 awesome dingen die alleen meisjes uit dorpen hebben meegemaakt

Reageer op artikel:
7 voordelen die alleen meisjes uit het Noorden hebben
Sluiten