Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 13 juli 2017

7 voordelen die meisjes hebben die vroeger gingen kamperen

Als kind wist je niet beter dan dat je in de zomervakantie ging kamperen. En wat was dat een feest, want je was in no time koningin van de camping en maakte met iedereen een praatje. Ja, fantastisch die tijd en daar heb je ook nog eens deze voordelen aan overgehouden:

1. Je bent geen zeikerd

Is je slaapzak een beetje vochtig of is het ´s nachts nog steeds bloedheet? Door je jarenlange ervaring met kamperen ben jij niet zo snel onder de indruk van ´ongemak´. Je bent alles behalve een zeikerd en maakt je niet druk om dat soort kleine dingen.

2. Je hebt overlevingskills

Want je weet verrekte goed hoe je een tent op moet zetten. Maar ook hoe je een kampvuur maakt en hoe je die zo lang mogelijk laat fikken. En niet te vergeten, je weet ook príma hoe je een avondje op he strand kunt slapen. Of lag dat aan die knappe jongen van de camping die je warm hield?

3. Je kent echte romantiek

Niets romantischer om samen met je lover in een tentje te slapen en wakker te worden in de brandende zon en dan datgeen te doen wat we niet gaan benoemen. Maar ook samen sterren kijken, die ene simpele pan macaroni maken en kaarten bij kaarslicht. Simplicity has never been so good.

4. Je maakt heel snel nieuwe vrienden

Vroeger had je binnen een dag een heel leger aan nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Je ronselde ze in de speeltuin en dezelfde avond kwamen ze nou bij jou eten. Tegenwoordig ben je nog steeds het sociale dier op een feestje en weet je binnen een aantal minuten precies met wie je te maken hebt.

5. Jongens versieren doe je al sinds je vijfde

Je eerste liefde was een jongen van de camping en de jaren daarna was hij dat ook. En later had je uiteraard de knappe jongens die op de camping werkten aan de haak geslagen. Flirten is jouw niet vreemd want dat was je bezigheid van de zomer. Nu voer je het uit op mannen, maar ach je tactiek is ook verbeterd door de jaren heen.

6. Je bent niet bang voor ongedierte

Een spinnetje in je huis? Die verwijder je zonder gil. Helemaal fijn voor vriendlief aangezien hij geen zin heeft om continu beestjes te komen verwijderen uit je huis.

7. Je hebt de allermooiste natuur gezien

Want als je gaat kamperen zie je pas echt welke schoonheid de wereld ons te bieden heeft. Je hebt de mooiste uitzichten gehad, de geur van lavendel in Zuid-Frankrijk geroken tot de meest bijzondere beekjes, rivieren en blauwe luchten gezien. En dat neemt niemand je meer af.

LEES OOK:
Dít is waarom op vakantie gaan met je lover het leukste is wat er is

Reageer op artikel:
7 voordelen die meisjes hebben die vroeger gingen kamperen
Sluiten