9 x de allermooiste haartrends voor de lente van 2015

De herfst en winter moeten nog komen maar we kunnen nu al genieten van de lente en zomer haartrends voor volgend jaar. We konden ze spotten tijdens de NY en London Fashion Week. We zagen een paar nieuwe en een paar oude do's terugkomen, maar zin in de lente krijgen wij er in ieder geval van.

[one_half][/one_half]1. De visgraat, een oude klassieker. Zoals je ziet gecombineerd met een goeie dot gel. De look werd gespot bij Suno. Deze look valt ook prima te rocken zonder een lading plak, maar het kan wel behulpzaam zijn als je veel laagjes hebt die er anders tussenuit springen.

[one_half]
[/one_half] 2. Rockhaar. Een look die waarschijnlijk nooit zo maar uit zal raken. Losgekamde krullen en kleine vlechtjes, hoe wilder hoe beter. Een van onze absolute faves. Gespot bij Vera Wang.

[one_half][/one_half]3. Japans geïnspireerde knotjes. Altijd strak bij Calvin Klein en dat betekent natuurlijk ook weer strakke do’s. Echter nu met een klein plukje los om het toch nog een beetje speels te houden. Perfect voor wanneer je geen tijd hebt om je haar te föhnen. Echter werd hij ook super strak en gestijld gespot bij Herrera. Keuze genoeg dus.

[one_half][/one_half] 4. Korte, wilde bobs. Een heftige look, we geven het toe. Hij zal niet iedereen zo fabuleus staan als dit model voor Marc Jacobs. Marc zweert er echter bij en wil nooit meer zonder.

[one_half][/one_half]5. Pastel tinten. We vinden dit zeker een bijzondere look. Alsof je per ongeluk met je haren door het stoepkrijtwerkje van je zusje hebt liggen rollen. Maar hot was het helemaal tijdens de show van Badley Mischka. Ook wenkbrauwen kregen de liefste kleurtjes. Zou jij het aandurven?

[one_half][/one_half] 6. Nat, ‘tropisch’ haar, zoals ze het backstage noemen. Ook de make-up was nat en glanzend. Designer Odile Gilbert wilde zo een sexy look creëren. Misschien een beetje eng, de ‘wetlook’ op een doodnormale dag rocken, maar als het je staat, go for it! De look is overigens wel perfect voor een dagje strand.

[one_half][/one_half]7. Gesplitst haar. Duidelijke verdelingen bij Rubin Singer. Verdeel je haar in verschillende delen en zeg maar hoi tegen de lente.

[one_half][/one_half]8. Undone. De ‘ik-stap-net-uit-bed’ look blijft. Natuurlijk komen we niet net uit bed maar we doen net alsof. En dat blijft hip.

9. Losgewaaide vlecht. Deze look werd voornamelijk gespot bij de show van Michael Kors. Een losse vlecht staat altijd nonchalant doch vrouwelijk. Vrijwel perfect voor bij iedere outfit. De truc tot een messy vlecht? Droogshampoo, veel droogshampoo.

Reageer op artikel:
9 x de allermooiste haartrends voor de lente van 2015
Sluiten