Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Gezondheid 8 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Geen motivatie in de ochtend? Dit zijn 7 manieren om je dag een boost te geven

Ben jij een ochtendmens? Of heb je echt veel moeite om in de ochtend op te staan? Vooral in deze tijd van het jaar kan het gebeuren dat je wakker wordt en meteen totaal geen zin hebt in de dag. Met deze 7 dingen kan je je dag een boost geven – zodat je toch nog het meeste uit de dag kan halen.

En dat allemaal voor 9:00 in de ochtend. Winning.

7 manieren om je dag een boost te geven in de ochtend

Heb jij last van een herfstdip? En vind je het lastig om in de ochtend motivatie te vinden om uit je bed te komen? Geen zorgen, dit is best normaal. Nu het weer is omgeslagen en het veel donkerder is in de ochtend, is het best begrijpelijk dat je liever langer in bed wilt blijven liggen. We got you – deze 7 dingen kunnen je je dag een boost geven.

1. Een lekkere shampoo

Een douche in de ochtend is een goede manier om je dag te starten. En wat is motiverender dan een heerlijk geurende shampoo als je op het punt staat om een douche te nemen. Een goede manier om je dag een boost te geven.

2. Blush

Als je blush toevoegt aan je make-uproutine zie je er altijd net iets frisser en levendiger uit. De blush geeft jezelf én je dag een boost. Kies een blush die goed bij je huidskleur past. Je wilt niet dat de blush wegvalt door je poeder en ook niet dat je veel te overdreven rode blosjes op je wangen hebt.

3. Een haarmasker

Een haarmasker is een simpele en makkelijke manier om je dag een boost te geven in de ochtend. Dit kan natuurlijk snel onder de douche, maar je kunt ook een keertje een leave-in conditioner proberen. Hier lees je wat de beste leave-in conditioners voor elk haartype.

4. Sheet mask

Een wat? Een sheet mask is de bekende maskers die je nu overal langs ziet komen. Dit zijn onze favoriete sheetmasks. Deze maskers zijn super simpel en heel effectief. Doe bijvoorbeeld je sheet mask even op als je je Instagram aan het checken bent in de ochtend. Neem een paar minuten voor jezelf, als resultaat heb je een super zacht huidje voordat je je make-up voor de dag opdoet.

5. Bronzer

Met een beetje bronzer kan je je als een nieuw persoon voelen. Laat je gezicht stralen, misschien ga je je vanzelf ook zo voelen en je dag krijgt een boost. Ook hier moet je weer opletten dat je wel de juiste kleur bronzer gebruikt. Wij hebben het al voor je getest – met deze bronzers krijg jij je natuurlijke bruine teint.

6. Parfum

Parfum doet wonderen in de ochtend als je je dag een boost wil geven. Je voelt je meteen een stuk beter als je lekker ruikt. Er zijn heel veel opties die je als parfum kunt gebruiken. Heb jij een signature scent? Nog niet, dan kan je een van deze 10 populairste parfums voor vrouwen aller tijden een keertje proberen.

Reageer op artikel:
Geen motivatie in de ochtend? Dit zijn 7 manieren om je dag een boost te geven
Sluiten