7 x tips om je make-up routine nét even wat makkelijk en beter te maken

Hoewel iedereen natuurlijk zijn eigen trucjes heeft bedacht met make-up producten, kun je er nooit genoeg van hebben. Wat te doen bij:

 1. Hard oogpotlood
  Een mooi lijntje zetten met een hard oogpotlood blijft lastig en vooral onprettig. Houd het puntje van je potlood een seconde boven een vlammetje en laat het vervolgens vijftien seconden afkoelen. Het gevolg is een super smooth potloodje wat lijntjes zetten ontzettend makkelijk maakt.
 2. Onopvallende oogschaduw
  Heb je een mooi zacht gekleurde oogschaduw die helaas niet echt opvalt als je hem eenmaal opdoet? Breng dan eerst van tevoren wit kohlpotlood aan over je gehele ooglid. Als je vervolgens daar over je kleurtje aanbrengt popt hij gegarandeerd.
 3. De perfecte winged eyeliner
  Dit blijft een knutselklusje. Maar met behulp van een lepel kun je de perfecte wing zetten. Gebruik het steeltje van de lepel om het onderste gedeelte van de wing te zetten (leg de steel parallel aan je onderste wimperrand) en de bolle kant van de lepel om het bovenste gedeelte te zetten van de wing (leg de gebolde lepel parallel met je bovenste wimperrand). Voila! Easy as pie.
 4. Mascara all over the place
  Hoe voorkom je met perfect aangebrachte oogschaduw dat je vervolgens niet je mascara er overheen smeert? Met dezelfde lepel. Leg de bolle lepel over je oogschaduw en breng je mascara aan. Zo kan de mascara alleen de lepel raken.
 5. Moeite met het krullen van je wimpers
  Zet de föhn eventjes op je wimperkruller, laat de kruller een paar seconden afkoelen en krul daarna je wimpers. Je zult zien, je wimpers krullen veel gemakkelijker mee.
 6. Vollere wimpers
  Dep wat transparante poeder op je wimpers voordat je je mascara aanbrengt. De poeder neemt ook mascara op en zorgt voor een vollere oogopslag.
 7. Last van een vettige huid
  Dep dan een schoon toiletpapiertje op de vette zones. Het absorbeert geweldig en je make-up zit nog steeds prachtig.
 8. Reageer op artikel:
  7 x tips om je make-up routine nét even wat makkelijk en beter te maken
  Sluiten