Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 14 januari 2017

7 x waarom bankhangen véél leuker is dan een avondje stappen

Het is de afgelopen weken nat, koud en guur. Ook al schijnt nu de zon, het is en blijft koud. En daarom is het veel en veel lekkerder om een avondje op de bank te hangen.

1. Mannen in films zijn knapper dan mannen in de kroeg

Leonardo DiCaprio, Orlando Bloom, Brad Pitt, George Clooney, Jude Law, Channing Tatum en Ryan Gosling om maar een paar te noemen. Zulke exemplaren kom je écht niet in de kroeg tegen. En waarom zou je jezelf niet het mooiste uitzicht gunnen?

2. Je hoeft niet te wachten op je drankjes

Je hebt een gruwelijke hekel aan wachten op je drankjes in de kroeg. Wat een tijdverspilling. Gelukkig hoef je thuis níet te wachten op je drankjes en kun je die pakken wanneer jíj wilt. Plus, het is nog een stuk goedkoper ook.

3. Je bepaalt zélf welke muziek er wordt gedraaid

Terwijl je in de kroeg naar afschuwelijke, oorverdovende nummers moet luisteren. Jij draait de hele avond heerlijk Adele of Beyoncé, omdat jij dat wilt. Hoe fijn is dat?

4. Er bestaat geen betere plek op de wereld dan je bed

En dit is nog maar een understatement.

Avondje bankhangen

5. Netflix zal je nooit ‘nee’ verkopen

De allerliefste Netflix linkt zelfs direct door naar de volgende aflevering van je favoriete serie. Het lijkt wel alsof Netflix je door en door kent en je precies geeft wat jij wilt. Een man in de kroeg kan je helaas, nog wel eens een ‘nee’ verkopen. Of toch tegenvallen.

6. Brak zijn is de grootste ellende EVER

Jij staat de volgende dag fris en fruitig op, terwijl je vriendinnen de halve dag in hun nest liggen, of nog erger, boven de wc hangen. Mocht de zon op Koningsdag toch gaan schijnen, sta jij fris en fruitig te shinen.

7. No pants, no problem

En daarom loop je gerust de hele avond in je onderbroekje en slobbertrui door het huis. En niet te vergeten, géén make-up en hair blow dry. En dat is soms ook wel héél fijn.

LEES OOK: 6 herkenbare situaties als je een Netflix verslaving hebt

Reageer op artikel:
7 x waarom bankhangen véél leuker is dan een avondje stappen
Sluiten