7 x waarom het zo fantastisch is om lange benen te hebben

Veel meiden zien lange benen niet als iets moois of als een voordeel. Je zou zogenaamd geen hakken aan kunnen doen en altijd even lang zijn als de mannen. Maar dames met lange benen, vergis je alsjeblieft niet. Lange benen zijn namelijk de bom. Je moet alleen even de voordelen ervan in leren zien:

1. Je kunt overal bij

Hij ligt natuurlijk voor de hand, maar hoe handig is het om gewoon overal bij te kunnen?

2. Je hebt meer om te showen in de zomer

Het is zomer en daar zijn die geweldig lange bruine benen van jou weer. Hoe heerlijk is dat? In van die witte rokjes.. Wat is er nu mooier dan dat?

3. Je hoeft nooit op je tenen te staan wanneer je je langere vriendje probeert te zoenen

En dat is niet alleen fijn voor je voeten, maar ook voor je nek. Eigenlijk super ideaal om op dezelfde lengte te zitten als je lover.

4. Je maakt indruk op mannen

Mannen vallen vaak op dames met lange benen. Op de een of andere manier is het gewoon sexy en wij begrijpen wel waarom. Laat ze maar glanzen, die perfecte benen.

5. Je kan alles beter zien

Tijdens concerten hoef jij niets te missen. Op straat kun jij alles overzien en tijdens het winkelen heb jij het eerste de winkel gespot. Hoe gruwelijk ideaal.

6. Je komt sneller clubs binnen

Want je lijkt ouder. En niet ouder in de zin van plak er tien jaar bij, maar je zult als achttienjarige toch echt eerder naar binnen kunnen lopen met een fatsoenlijke lengte dan wanneer je met 1.62 komt aanwandelen. Helaas, maar waar.

7. Je wordt serieuzer genomen op je werk

Lange mensen worden sneller serieuzer genomen omdat ze simpelweg imposanter zijn. Een collega of baas recht in de ogen aan kunnen kijken doet al veel goed tijdens een onderhandeling. En ach, voor de meiden die wat kleiner zijn uitgevallen zijn er altijd nog hakken.

Reageer op artikel:
7 x waarom het zo fantastisch is om lange benen te hebben
Sluiten