Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 3 sep 2015

7 x waarom het zo verschrikkelijk fijn kan zijn om een relatie te hebben

Eigenlijk is het heel grappig hoe vaak er wordt geschreven hoe waanzinnig het is om single te zijn, of waarom single zijn het beste is wat je ooit zal overkomen. Ook wij doen er aan mee. Maar we vertellen vrijwel nooit hoe fijn het is om wél een man aan je zij te hebben die je 's avonds opwacht en je alle liefde geeft die je nodig hebt.

Want geef toe, uiteindelijk komt er bij bijna iedere vrouw een punt in haar leven waarop ze niets liever wil dan haar leven te delen met een droomman. Vaak komt dat besef als al je vriendinnen bezet zijn, en jij op vrijdagavond alleen op de bank zit. Zin in uitgaan heb je niet, het moeilijke gedoe met scharrels komt je neus uit, en ook met Tinder ben je helemaal klaar.

Het is natuurlijk ook wel heel fijn om iemand te hebben waar je smoorverliefd op bent, waar je van houdt, en waarmee je alles kunt delen. Als je eraan toe bent, of als je al een relatie hebt, dan zul je deze tekenen maar al te goed herkennen.

1. Je hebt altijd iemand om dingen mee te delen

Van de alledaagse dingen, tot aan issues waar je echt mee zit, met je partner kun je alles delen. Je kunt je hart uitstorten, om advies vragen of gewoon zeggen wat je denkt. En omdat hij van je houdt en je door en door kent, zal hij luisteren en precies de man zijn waarvan je had gehoopt dat hij zou zijn.

2. Er is iemand die op je wacht

Wat nou thuiskomen in een koud en kil huis waar je je eigen feestje moet bouwen?! Mooi niet. Met een lover aan je zij ben je niet zo vaak alleen. Zeker niet als je samenwoont. De tijden dat je alleen op de bank zat, zijn ook voorbij. Als hij er niet is, zijn je vriendinnen er wel. En dan opeens geniet van je één avondje rust. Maar daarna mag hij er weer zijn.

3. Je komt aan je trekken

Laten we vooral even zeggen waar het op staat, je hoeft nooit een avond echt op jacht te gaan als je zin hebt in een flinke stoeipartij. Jij hebt een man thuis die op je wacht en die ervoor zorgt dat je bevredigd wordt. En daar komt ook nog eens bij dat seks hebben met iemand die je echt leuk vindt en goed in bed kent, vaak fijner is dan een one night stand.

4. Je hoeft dat verschrikkelijke dating proces meer niet door

Hard to get spelen, wachten op berichtjes, die zenuwslopende eerste date (wat moet ik aan, hoe moet ik me gedragen, zal de avond wel leuk worden, zouden we gaan zoenen enzo), en dan afwachten of er een tweede date komt. Jij hebt je lover al veroverd. En ondanks dat jullie nog samen vaak op date gaan, is het nu alleen maar leuk, heerlijk en genieten.

5. Je hoeft niet meer alleen

Je hoeft niet meer alleen naar saaie verjaardagen, je hoeft niet meer alleen ’s avonds te ete, niet meer alleen naar bed te gaan, niet meer alleen op te staan en ga zo maar door. Je hebt altijd je heerlijke man naast je en dat maakt je uitermate gelukkig.

6. Er is altijd iemand die voor je zorgt

Of het nou om een ontbijtje op bed gaat, of iemand die je kan verzorgen als je ziek bent, hij is er. Een extra knuffel, een goddelijke massage, een overheerlijke maaltijd na een lange dag. Oh man. Wat een held.

7. Iemand die iedere dag van je houdt is het fijnste wat er bestaat

Last but not least, zoals hij van jou kan houden, houdt er niemand anders van je. De liefde die je in een relatie krijgt kun je bijna niet omschrijven, is onbetaalbaar en onvervangbaar. En om je iedere dag zo te voelen, dat is een geschenk uit de hemel. En dan kun je nog zo’n leuke tijd hebben gehad als single, uiteindelijk is er niets mooiers dan dit.

Reageer op artikel:
7 x waarom het zo verschrikkelijk fijn kan zijn om een relatie te hebben
Sluiten