Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 13 jun 2015

7 x waarom je relatie met je telefoon zoveel beter is dan die met je vriendje

Vriendjes zijn leuk en alles, maar de band die je met je telefoon opbouwt gaat toch wel ver voorbij de relatie die je probeert op te bouwen met een vriendje. Vriendjes kunnen natuurlijk bepaalde andere dingen die een smartphone niet kunnen, maar je telefoon.. Je telefoon is gewoon je baby. Je alles. En wel hierom:

1. Je telefoon zal nooit je hart willen breken

Tuurlijk, het gebeurt wel eens. Wanneer hij gestolen wordt bijvoorbeeld of de zoveelste barst oploopt, maar hij zal het nóóit expres doen. Je telefoon houdt van je en zal nooit opzettelijk met je hart spelen.

2. Je telefoon heeft altijd inspiratie wat betreft je die avond moet koken en eten

‘Schat wat zullen we eten?’ ‘Geen idee.. pizza ofzo?’ Ja fijn, echt een inspiratie af en toe, die mannen. Maar je telefoon? Je telefoon heeft altijd goede ideeën. Hij biedt je alle soorten recepten aan en laat jóu kiezen. Hoe heerlijk is dat?

3. Je telefoon is er altijd om je te vermaken en zal nooit zeggen dat hij geen zin heeft

Te moe, hoofdpijn, dronken. We hebben het hier natuurlijk over je vriend. Maar je tellie? Nee, je tellie zorgt dat hij altijd voor je klaarstaat om je te vermaken. Om voor je te zorgen. Om je beter te laten voelen. Pure liefde noemen we dat.

4. Je telefoon is er 24/7 voor je

Of dat nu midden in de nacht is om een pizza bestellen of vroeg in de ochtend wanneer je onderweg bent naar je werk met een muziekje. Je telefoon ligt dag en nacht voor je klaar.

5. Je telefoon is er zowel in goede als in slechte tijden

Of je nu verdrietig bent en je vriendinnen moet bellen of een tentamen gehaald hebt en je ouders een blij bericht moet sturen. Het maakt niet uit in welk humeur je verkeert. Je telefoon is toch wel gek op je en vindt je in beide gevallen nog steeds geweldig.

6. Met je telefoon ben jíj degene die de spelletjes speelt

Hij laat altijd meteen van zich horen, speelt geen spelletjes en is nooit vaag over zijn plannen. Je telefoon zorgt dat jíj degene bent die de spelletjes speelt (Candycrush?) in jullie relatie en niemand anders.

7. Het enige wat je telefoon van je verlangt is een oplader, meer niet

Je hoeft hem niet te voeren, te liefkozen, naar gezeur te luisteren of om leren gaan met woede aanvallen. Nee, het enige wat hij nodig heeft is één simpele oplader en alles is goed. Dát noemen we nog eens de perfecte relatie. Brangelina is er niets bij.

Reageer op artikel:
7 x waarom je relatie met je telefoon zoveel beter is dan die met je vriendje
Sluiten