Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 2 aug 2015

7 x waarom jouw vriend juist blij is als je scheetjes laat waar hij bij is

'Ruik jij dat ook?' 'He? Nee... Is het niet de kat?' Misschien een herkenbaar gesprek tussen jou en je vriendje. Stiekem was jij het wel die een scheetje had gelaten, maar durfde je het niet toe te geven. Don't worry girl, hij vindt het alleen maar awesome als jij scheten laat waar hij bij is. En dit is waarom:

1. Helemaal jezelf zijn

Dat jij scheetjes laat waar je vriend bij is bewijst maar eens: jij voelt je helemaal jezelf in jouw relatie. Je schaamt je niet voor jezelf en bent helemaal op je gemak bij jouw vriend. En dat is voor hem een heel erg fijn gevoel.

2. Humor

Iemand die scheten laat en daarom kan lachen, is een keeper. Want wat is nou fijner dan helemaal in een deuk liggen om zoiets normaals als een scheetje?

3. Gezond

Laten we wel wezen: scheten laten is gezond. Iedereen doet het en het is echt niet gezond om ze in te houden. Beyoncé laat ze en de koningin ook en natuurlijk jouw vriend zelf ook.

4. Een ‘echte’ vrouw

Ook heel fijn om te weten voor jouw vriendje is dat hij een echte vrouwe date. Niet iemand die probeert constant perfect te zijn want echt, scheten laten is net zo normaal als ademen.

5. Goede smaak

En laten we wel wezen: jij hebt een uiterst goede smaak in lekker eten. Want van lekker eten laat je scheten. Pasta, kaas, wijn en ook groentes, hoe gezond je ook bent, je laat ze hoe dan ook. En een vrouw die kan genieten van goed eten, is voor mannen een echte go.

6. Badass voorbeeld

Jij bent een echte voorbeeld voor anderen want je trekt je niets aan van wat anderen erover denken. Ze zullen waarschijnlijk reageren als ‘iew’ en ‘moet dat nou’ maar stiekem kunnen ze het niet uitstaan hoe awesome jij bent dat je gewoon iets heel natuurlijks doet. En jouw vriend is daar hartstikke trots op.

7. Je BF

En laten we vooral jouw lieve man niet vergeten, hoe tof is hij dat hij gewoon om jouw scheten en fratsen lacht? En dat hij gewoon niet van je af kan blijven, hoeveel scheten je ook laat. Oke het moeten er niet teveel worden, en niet in situaties waarbij het echt even niet kan. Maar af en toe hier en daar kan echt geen kwaad.

Reageer op artikel:
7 x waarom jouw vriend juist blij is als je scheetjes laat waar hij bij is
Sluiten