Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 17 dec 2016

7 x waarom logeerpartijtjes met je beste vriendin reuze gezellig zijn

Vroeger was het vaste prik, elk weekend een logeerpartijtje met je beste vriendinnetje. Gelukkig kan het nog steeds en doen jullie het ook nog altijd. Want het blijft één van die dingen waar je nooit oud genoeg voor bent, en wel om deze zeven redenen:

1. Ze vervangt een lief vriendje

Als single vrouw is het soms heerlijk om even niet alleen te slapen. En eerlijk is eerlijk, met een man is dat toch net even anders. Want dan gebeurt er altijd wel iets terwijl je daar misschien niet eens per se behoefte aan hebt. Daarom is het reuze gezellig om wél met je bestie onder één dekentje te liggen.

2. Je hoeft niet in je ééntje bang te zijn voor geesten

We zijn er stiekem allemaal nog bang voor, een spook of griezel die ’s nachts onder ons bed vandaan komen. Of die krakende deur, flikkerende lichten en andere onverklaarbare dingen. Níets fijner om dan samen te gillen en daarna keihard te lachen. In je eentje vergaat je het lachen namelijk snel…

3. Voor het slapengaan doen jullie een uitgebreide beautysessie

Maskertjes, matching PJ’s en een slaapmasker omdat dat zo leuk staat. Dit kan je alleen met een vriendin doen want een man zal dit nooit met je doen. Tenzij het je GAY-BFF is. Voorpret ten top.

4. Chocolade, popcorn, thee, én koekjes…

In de mooiste schaaltjes en gezelligste kopjes. Gewoon omdat het zo reuze gezellig staat. Uiteraard mag een Instagram-kiekje niet ontbreken waar het er allemaal pérfect uitziet. Ja, we zijn zelfs ijdel als het over koekjes en chocola gaat. En daarna wijn, veel wijn.

5. Het voelt net zoals vroeger

Als kind sliepen jullie elk weekend bij elkaar en dat was het allerleukste wat er bestond. Als jullie het nu weer af en toe doen denk je altijd aan die tijd vroeger. En jeugdsentiment is iets waar geen enkel meisje genoeg van krijgt.

6. ’s Avonds overleggen over wat jullie gaan ontbijten

Want wordt het een Açai bowl, een gepocheerd eitje met spinazie óf toch een smootie met appel, wortel, sinaasappelsap en gember? Echt waar, hier kunnen jullie gerust een uur over praten. Want die ochtend is óók onderdeel van het logeerpartijtje.

7. Úúúúren kletsen

Over die ene leuke man, over die prachtige schoenen, over jullie favoriete serie, of zomaar over de kleur nagellak die je draagt. Jullie kunnen uren praten over van alles en nog wat. Heerlijk.

LEES OOK: 21 dingen die je alleen met je beste vriendin achter gesloten deuren doet

Reageer op artikel:
7 x waarom logeerpartijtjes met je beste vriendin reuze gezellig zijn
Sluiten