Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 21 jul 2016

7 x waarom nerds de allerbeste vriendjes op de wereld zijn

Een ´geek´ is nog nooit zo hot geweest als nu. Helemaal gek is dat ook niet als je naar Evan Spiegel van Snapchat kijkt die niemand minder dan Miranda Kerr zijn vriendin mag noemen. Onderschat deze mannen niet, because geeks make the best boyfriends:

Hij kan je over álles iets bijleren

Een geek heeft namelijk zoveel kennis dat hij je altijd wel iets kan vertellen. Als je met hem naar de sterren kijkt zal hij je niet alleen vertellen dat hij van je houdt maar zal hij je ook in een notendop een college Sterrenkunde geven. Hoe leuk is het dat een man jouw slimmer maakt? Kennis is macht.

Hij is gepassioneerd

Sommigen vinden een nerd een beetje suf, maar niets is minder waar. Deze mannen zijn namelijk extreem gepassioneerd over hetgeen wat zij doen. Ze zullen er met glinsterende ogen over vertellen en hij zal zijn dromen altijd najagen. En er is niets aantrekkelijker dan een passie hebben in het leven.

Hij heeft een verborgen supertalent

Op het eerste oog lijkt hij misschien niet direct de nieuwe Evan Spiegel of Mark Zuckerberg. Maar vergeet niet dat ook niemand het had verwacht van die twee briljante mannen. Een nerd zal niet hoog van de toren blazen dat hij de allerslimste van het land is. Nee, hij heeft een verborgen supertalent dat vroeg of laat aan het licht komt en waar hij world domination mee gaat bereiken.

Hij is sexy zonder dat hij het weet

Hij heeft de meest prachtige ogen, een volle bos haar en stijl zonder dat hij er veel over heeft nagedacht. Hij komt de ruimte binnen en iedereen kijkt naar hem. Hij heeft hetzelfde wat sommige meisjes hebben: geen poespas maar toch zó lekker.

Hij stimuleert jouw eigen talenten

Een nerd hoeft geen vrouw die alleen maar thuis op de bank zit. Nee, hij wil een vrouw die haar passie volgt en het maakt niet uit welke passie dat is. Hij zal je daarin stimuleren en misschien ontdekt hij zelfs talenten van jou waar je anders nooit achter was gekomen. Echt waar, deze man kan jóu briljant maken.

Nooit meer zonder WiFi

En daardoor gaat er nooit een seconde voorbij zonder Facebook, Instagram en Snapchat. Eerlijk is eerlijk, dat is zálig. We weten namelijk allemaal dat we niet gaan afkicken van onze WiFi-verslaving.

Je nageslacht wordt briljant

Beauty with Brains & Mr. Einstein zijn in de maak.

LEES OOK: 8 x waarom mannen met een nerdy vrouw willen daten

Reageer op artikel:
7 x waarom nerds de allerbeste vriendjes op de wereld zijn
Sluiten