Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 9 dec 2016

7 x waarom sarcastische vrouwen fántastisch zijn

Mocht je het zelf nog niet door hebben gehad, dan vertellen we het je met liefde: sarcastische vrouwen winnen gewoon in het leven. Om wel zoveel redenen dat we besloten het artikel maar in te korten. Helaas is natuurlijk niet iedereen gezegend met het sarcastische gen, maar hé, met een beetje mazzel kun je het jezelf nog aanleren:

Waarom sarcastische vrouwen winnen in het leven:

1. Ze maken de leukste grapjes die altijd on point zijn

Waarbij jij je als vriendin eigenlijk alleen maar kunt afvragen hoe jij deze grap niet had bedacht. Tja, she’s just amazing like that.

2. Hun taalvaardigheid is subliem

Succesvol sarcasme gaat vrijwel altijd samen met een sublieme taalvaardigheid. En dat komt natuurlijk in iedere levenssituatie van pas.

3. Ze brengen andere mensen in twijfel

Wat voor de persoon in twijfel alles behalve leuk is, maar voor degene die de ander in twijfel brengt of natuurlijk de omstander intens genieten.

Sarcasme hebben

4. Ze worden gewaardeerd door mannen

Sarcastische vrouwen zijn down to earth. En als mannen ergens gelukkig van worden zijn het over het algemeen wel vrouwen die een beetje begrijpen hoe de wereld in elkaar zit en het vooral allemaal niet te serieus nemen.

5. Ze hebben de perfecte balans gevonden in pijnlijke eerlijkheid

Soms gaat het bijna net te ver, maar sarcastische vrouwen weten altijd een mooie balans te vinden tussen een pijnlijke eerlijkheid. We kunnen er om lachen, maar we weten dat het klopt.

6. Ze zijn slim én sexy

En de wetenschap daarachter hebben we natuurlijk ook voor je uitgeschreven.

7. Het kan ze allemaal vrij weinig schelen

En dat is een bewonderenswaardige instelling, niet waar?

Reageer op artikel:
7 x waarom sarcastische vrouwen fántastisch zijn
Sluiten