Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 12 nov 2016

7 x waarom shoppen met je lover het beste idee ooit is

Mannen, waarom vinden jullie het zo erg om met ons te shoppen? Wij zijn toch de allerleukste wezens op aarde waar je wel even mee wilt winkelen? Helaas blijkt het een enorme struggle om je vent mee te slepen naar de stad. Hij heeft een hékel aan kledingwinkels. Maar shoppen met je lover is juist het beste idee ooit, en nu kun je hem eindelijk overtuigen.

1. Hij kan jou naakt zien

Jij gaat natuurlijk heel veel kleding passen. En hij kan dan stiekem meekijken. Laat ook vooral even doorschemeren dat je lingerie nodig hebt. Dan wordt het vast een ander verhaal voor meneer…

2. Hij kan eindelijk kiezen wat híj mooi vindt voor jou

Hij geeft je nog wel eens commentaar. Boyfriend jeans zijn voor mannen, flared jeans zijn maar voor hippies en in een oversized trui komen je curves echt niet tot zijn recht. Zucht.

Als hij zoveel commentaar heeft op jouw kledingkeuze dan kan hij ook een man zijn en met je meegaan naar de stad. Want dan kan hij jou advies geven. Niet mee shoppen betekent ook niet klagen.

3. En jij geeft hem het beste advies

Waarschijnlijk winkelt hij niet al te vaak of hij koopt zijn kleding online. Maar van samen winkelen kan hij juist het beste advies krijgen van de allerleukste vrouw in zijn leven. Daarnaast heb jij een heel goede kijk op wat hij nu echt moet aanschaffen.

Hij hoeft alleen even te passen, maar dan ga jij toch even met hem mee het hokje in? Is het meteen een stuk minder saai. En hij heeft ook geen gedoe met het terugsturen van zijn kleding zodra hij het in de winkel koopt. Win-win situatie toch?

4. Het shoppen gaat sneller

Als je met een vrouw gaat shoppen kan het soms úren duren. Je wilt elkaars kleding keuren en elk rekje nog even extra langslopen. Maar als je lover erbij is, dan gaat het een stuk sneller. Hij weet namelijk precies wat hij mooi vindt en niet mooi vindt. En zijn mening vind je dan toch wel heel erg belangrijk. Binnen tien minuten staan jullie weer buiten.

5. Hij maakt je gelukkig en andersom ook

Mannen zijn vaak makkelijk als het gaat om dingen kopen. Als jij twijfelt tussen twee broeken dan zegt hij: neem ze gewoon allebei. De schat. En gelijk heeft hij ook. Twee mooie broeken gescoord, jij happy en hij happy. Jij beloont hem: jij op jacht in kledingwinkels, hij opzoek naar gadgets. Eerlijk verdeeld toch?

6. Jullie hebben quality time

Shoppen betekent niet alleen maar winkel in en winkel uit. Jullie slenteren samen hand in hand door de stad, praten over alles wat jullie tegenkomen en genieten van een heerlijke lunch. Shoppen is heel goed voor jullie relatie, want het maakt jou super gelukkig en dan is de man ook blij. Waarom heeft hij er toch zo’n hekel aan? Het is juist hartstikke gezellig.

Shoppen met je vent maakt jullie relatie bovendien echt sterker, dat kun je hier lezen.

7. Misschien verrast hij je

Je weet dat je vent een schat is. Als je hem zover hebt gekregen om met jou te shoppen dan is de kans groot dat hij een klein presentje voor jou koopt. Zodra jij eigenlijk al te veel geld hebt uitgegeven is hij misschien wel zo lief om dat ene shirtje voor je te kopen. Beste lover ooit. En jij verrast hem thuis wel weer.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk om te lezen: Score! Wetenschappelijk onderzoek bewijst nu echt dat shoppen ons gelukkiger maakt

Reageer op artikel:
7 x waarom shoppen met je lover het beste idee ooit is
Sluiten