Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 21 mei 2015

7 x waarom vakantieseks de beste seks is

Op vakantie met je lover is naast lekker ontspannen ook goed voor jullie relatie. Je hebt eindelijk weer even alle tijd voor elkaar en hoeft je ondertussen niet druk te maken over werk en andere bijkomstigheden (als je alles een beetje handig hebt gepland, natuurlijk). Is het je in je vakantie ook wel eens opgevallen dat jullie seks zoveel geweldiger lijkt te zijn dan thuis? Dan komt dat zonder meer door de volgende factoren:

1. Het is er waarschijnlijk heerlijk warm

Wat zorgt voor van die slome, zweterige en intense seks. En geef toe, dat is de soort seks waar we op z’n tijd allemaal blij van worden.

2. Jullie zijn geheel ontspannen

Er is niet iemand van jullie geheel gestrest tijdens het potje omdat er eigenlijk nog acht emails de deur uitmoeten. Jullie zijn op vakantie en hoeven nergens aan te denken, behalve aan elkaar. En ja, dat levert absoluut betere seks op dan thuis.

3. Jullie hebben de tijd

Wat gaan jullie anders doen? De stad zien? Tuurlijk. Uiteten? Ook wel. Maar er is vooral veel tijd voor elkaar. En dat betekent dus ook tijd voor potjes van een uur (of langer).

4. Het kan op ieder moment van de dag

Normaliter bestaan jullie potjes uit een quicky in de ochtend of een vermoeid potje in de avond (goed, niet voor iedereen, maar even voor het idee). En dat allemaal omdat er overdag natuurlijk gewoon moet worden gewerkt. Maar op vakantie zit dat wel anders. Op vakantie doen jullie hele dagen niks, waardoor het eigenlijk op ieder moment van de dag tijd is voor seks. ‘S ochtends? Prima! Na de brunch? Heerlijk! In plaats van een lunch? Let’s go!

5. Jullie zijn op een andere locatie

Deze ligt misschien al voor de hand, maar heeft natuurlijk ook invloed op jullie stoeisessie. Veel stelletjes die een beetje zijn uitgeblust in hun slaapkamer worden aangeraden over te stappen naar andere sekslokaties. De douche, de keuken en in dit geval, op vakantie. Doordat jullie de plek niet kennen zorgt het voor extra spanning tussen de lakens.

6. Jullie zijn gekleed op vakantie

Daarbij doelen we op het feit dat jij waarschijnlijk in je fijnste jurkjes, rokjes en bikini’s rondwandelt en hij ook niet al te vaak in t-shirt zal te zijn aanschouwen. Balen nou..

7. Jullie zien er fantastisch uit

Heerlijk eten, zon, zee en ontspanning. Doordat je lekker in je vel zit voel je je ook lekkerder in bed. Met een gezond kleurtje en die wilde bos haren ben je een echte lioness. Go get him, tiger.

Reageer op artikel:
7 x waarom vakantieseks de beste seks is
Sluiten