7x waarom winterkleding zoveel leuker is dan zomerkleding

De winter is aangebroken. Het is nu tijd om de echte winterkleding te dragen. En heel veel vrouwen vinden dit helemaal niet erg, het is namelijk een stuk fijner dan zomerkleding:

1. Níemand die dat buikje ziet

Misschien heb je die niet eens maar toch denken heel veel vrouwen van wel. Hoe dan ook kan je heerlijk uitbuiken in die mooie gebreide truien. En er blijft voor de mannen ook nog iets te raden over, wat het eigenlijk wel leuk maakt.

2. Eindeloos combineren

In de zomer heb je vaak maar een paar kledingstukken aan. Maar in de winter kan je eindeloos combineren. Laagjes zijn ieders favoriet. Maar ook mooie feesten met prachtige topjes eronder. Van jurkjes tot rokjes. Van jeans tot legging. Alles kan in de winter. Je weet de ene na de andere combinatie te maken uit je garderobe.

3. Prachtig schoeisel

In de winter lopen we allemaal kwijlend langs de etalages. Want ze staan vol met mooie laarzen en ander schoeisel waar we verliefd op worden. We vinden het ook niet zo erg om er iets meer geld uit aan te geven, want ze gaan ook langer mee. Dat is wel wat anders dan de slippertjes en espadrilles in de zomer.

4. Mooiere stoffen

Er zijn in de winter zoveel prachtige stoffen dat we allemaal koopverslaafd worden. Er bestaan zoveel verschillende soorten wol dat we er nooit genoeg van krijgen. Kasjmier sjaals doen het ook altijd erg goed. En wat dacht je van een zijden top onder een mohair vest?

5. Je wintergarderobe is meer waard

We geven gemiddeld meer uit aan een mooie winterjas, mooie trui of een paar geweldige laarzen. We hebben in Nederland namelijk meer kou dan warmte. Dat is al reden genoeg om dat dure paar laarzen wél te kopen. Daardoor zijn we doorgaans ook veel blijer met onze wintergarderobe.

6. Beeldige kleuren

Zwart, donkergroen, grijs, bordeauxrood en beige. Allemaal kleuren die we veelvuldig deze winter zien en waar we echt geen genoeg van kunnen krijgen.

7. Geweldige accessoires

Hoeden, handschoenen, sjaals, capes, mutsen, zonnebrillen én nog zoveel meer. Je outfit hoeft nooit saai te zijn in de winter.

LEES OOK: Mannendossier: 4 x waarom mannen gek zijn op naturel meisjes

Reageer op artikel:
7x waarom winterkleding zoveel leuker is dan zomerkleding
Sluiten