Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 29 sep 2015

8 beloftes die je écht alleen aan je beste vriendin maakt

Tuurlijk, alle vriendinnen hebben een plekje in je hart en voor allemaal zal je door het vuur gaan. Toch is het zo dat je beste vriendin net iets anders voor je is. Ze is niet voor niets je allerbeste vriendin Jullie beloven elkaar zonder het te zeggen heel veel.

1. Je zal nooit een foto op social media plaatsen waar zij ‘lelijk’ op staat

Oke dit wil je natuurlijk bij niemand doen. Maar soms zijn er van die foto’s waar jij écht steengoed opstaat en waar je jezelf niet vanaf kunt knippen. Je besluit ‘m dan toch te posten. Natuurlijk doe je dat niet bij de vriendin die het diepst in je hart zit.

2. Je oordeelt nooit over haar scharrels

Natuurlijk zeg je wel wat je denkt, maar je oordeelt nooit. Waar er nog wel eens een verwijt in je stem kan zitten is dat bij haar nooit het geval. Omdat je zoveel respect voor haar hebt weet je dat ze zelf verantwoordelijk is voor haar beslissingen en als dit haar gelukkig maakt, kun jij het van je afzetten en haar het geluk ook daadwerkelijk gunnen.

3. Je kijkt mee met die veel te slechte serie die ze al duizend jaar kijkt

Altijd als je bij haar bent staat er wel weer een verschrikkelijke serie op. Het is een soort normaal geworden dat jij er niets over zegt en het maar gewoon over je heen laat komen. Je had eerst natuurlijk nog wel hoop dat jij het ook heel leuk ging vinden maar die hoop heb je inmiddels opgegeven. Je toleert het bij haar wel, gewoon omdat je haar zo graag mag.

4. Je liked elke foto van haar op Instagram, ja élke

Natuurlijk like je al haar foto’s. Je kan er ook niet één missen want je weet precies wat ze de hele dag doet en hoogstwaarschijnlijk sta jij op 80% van haar foto’s.

5. Je oordeelt niet over haar zoekgeschiedenis

Maar lacht haar wel een klein beetje uit als je ontdekt dat ze zocht naar de zoveelste afvaltechniek inclusief vetmassages, shakes en andere dingen die toch nooit werken.

6. Je zal nooit een geheim doorvertellen

Zelfs niet van die keer toen ze vijf jaar oud was en tegen een boom plaste omdat ze dat ‘stoer’ vond. Immers alle jongens deden dat ook. Toch ligt het elke keer weer op het puntje van je tong tijdens een feestje, maar het zeggen? Nee dat nooit. Terwijl we allemaal geheimen best graag doorvertellen. Bij haar ligt dat anders.

7. Je zal altijd haar kant kiezen

Hoe kinderachtig haar acties ook weer waren. Je neemt het voor haar op en keurt het zelfs goed naar onbekenden toe. Altijd en zonder twijfel. Of het nou tegen haar lover is, haar familie, de cassière, of tegen een random dude op straat. Jij staat op voor haar.

8. Je zal altijd alles aan haar geven. What’s mine is yours

Zij is de enige vriendin die dat veel te mooie jurkje van je mag lenen. Of andere spullen waar je ontzettend gehecht aan bent. Wat van jou is, is ook een beetje van haar. In ieder geval voor tijdelijk.

Zijn jij en je beste vriendin ook zo heerlijk eerlijk tegen elkaar?

Grote kans dat jij de volgende dingen alléén tegen je beste vriendin kan zeggen. Klik op de foto om erachter te komen welke dingen dat dan zijn:

Reageer op artikel:
8 beloftes die je écht alleen aan je beste vriendin maakt
Sluiten