Life 4 jul 2016 Joke-Jiers Botma

8 dingen die alleen je middelbare schoolvriendinnetjes van je weten

Je middelbare schooltijd geeft goed weer hoe je je van kind, naar meisje, naar vrouw hebt ontwikkeld. Je vriendinnen van toen weten álles van je. Je bent ze dan ook vaak dankbaar dat ze niet alles verklappen over je middelbare schooltijd. Want o-o-o.. alleen zij weten dit:

1. Je slechte gevoel voor mode

Alleen zij kunnen nog voor de geest halen hoe jij eruit zag in je wijdepijpenjeans met sporty croptop (nu wél weer mode!). En niet te vergeten: knalgele elastiekjes om je blokjesbeugel.

2. Dat je stiekem verliefd was op Tim uit klas vijf

En daar hele gedichten overschreef in je schoolagenda. En er alles aan deed om bij hem in de buurt te komen tijdens de pauze. Giechelen was daarbij je specialiteit. Of het ooit iets is geworden? Nope, je hebt hem zelfs nooit aangesproken.

3. Het memorabele moment dat je borsten kreeg en ongesteld werd

En je in de wc´s je eerste bh showde. En heel cool deed over het feit dat jij wél al ongesteld was en je zelfs tampons gebruikte. Oh en daarom vond je het ook tijd om vanaf nu alleen nog maar strings te dragen.

4. Bij welke squad je hoorde

Want dat je je vroeger een periode hebt aangesloten bij de skaters mag écht niemand weten. Gelukkig was het maar van korte duur en werd je snel genoeg weer de tut die je nu nog steeds een beetje bent. Maar die zeldzame foto´s die er nog zijn, zijn echt genieten voor je vriendinnen.

5. Ze kennen je huisnummer nog uit hun hoofd

En ze belden jullie huislijn helemaal plat tot grote ergernis van je ouders. Jullie lulden avonden lang over de huistelefoon over jongens, de eerste zoen, het schoolfeest en meer dat soort dingen. Als je het ze nu vraagt ratelen ze nog steeds in één adem je huisnummer op.

6. Je eerste selfies met de webcam

Daar bleek je al een groot talent te hebben voor het vinden van het juiste filter.

7. Hoe fotogeniek je was op je pasfoto´s

En elk jaar had je jezelf weer een ander kapsel aangemeten. Van brede gele lokken in je haar, tot de scheve pony en die keer dat je je haar bruin verfde. Eigenlijk was je elk jaar totaal iemand anders.

8. Hoe memorabel je sweet 16 was

Want dat was destijds een mijlpaal die je nog heel graag een keer zou willen overdoen samen. De mixdrankjes, de jongens die uitnodigde op je verjaardag, je outfit en de namen van de mensen die kotsend in de tuin van je ouders stonden. Ach, zoveel is er ook niet veranderd toch?

LEES OOK:
http://www.beautify.nl/deze-6-ongeschreven-regels-die-elke-partysquad-heeft/
http://www.beautify.nl/deze-6-ongeschreven-regels-die-elke-partysquad-heeft/

Reageer op artikel:
8 dingen die alleen je middelbare schoolvriendinnetjes van je weten
Sluiten