Love 21 jun 2016 Joke-Jiers Botma

8 dingen die je lover niet mag vergeten als je een petite meisje bent

Je bent petite, zoals ze het in Parijs zouden noemen. Je bent je hele leven al een lichtgewicht en ach, dat is ook helemaal prima. Maar als je een vent aan de haak slaat doet hij er goed aan om dit te weten:

1. Een fles wijn 50/50 delen is geen optie

Want waar hij net een beetje jolig begint te worden, ben jij al katslam. Helemaal gek is het ook niet als jij 50 kilo weegt en meneer 85 kilo. Dat verscheelt maar liefst 35 kilo, juist.

2. Je bent soms ‘opeens’ dronken

Zoals we al aangaven kan je als lichtgewicht niet zo heel veel aan. En ja, dan denkt je date dat je ‘opeens’ dronken bent. In werkelijkheid is het niet opeens maar kan je simpelweg niet in je eentje een fles soldaat maken.

3. Daardoor ben je wel een goedkope date

Althans, wat alcohol betreft. Qua eten kan je wel weer verrassend uit de hoek komen, want meneer vraagt zich af waar al dat eten blijft.

4. Hij kan niet altijd maar met je gooien

Want daar ben je iets te licht voor. Voordat je het weet lig je tijdens sexy time opeens in de hoek en ging het net iets te ruw.

5. Daarentegen is het wel een excuus dat hij je áltijd moet tillen

Duh, wat is die 50 kilo nou op zijn schouders.

6. En je hebt ook het recht om altijd op hem te liggen

Te pas en te onpas en in de houding die jij fijn vindt.

7. Je wilt sowieso net zo’n foto met hem als boven dit artikel

Want je wilt wel graag gebruik maken van je lichte gewicht. En je hebt daarom ook goede hoop dat het vast lukt om de perfecte foto te maken waarop het lijkt alsof hij geen moeite hoeft te doen. Tja, wat we allemaal wel niet willen…

8. Je eet wél als een zwaargewicht

Pizza, pasta, sushi, Thais, tosti’s, cheesecake, chocolade, chips, toastjes, kaasjes en al die andere lekkere dingen werk je in no time naar binnen. En hij mag daarom ook nooit denken dat jij ‘toch geen toetje hoeft’ PARDON?!

LEES OOK: Skinny girl problem: 5 dingen die dunne meisjes absoluut niet meer willen horen

Reageer op artikel:
8 dingen die je lover niet mag vergeten als je een petite meisje bent
Sluiten