Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 6 nov 2015

8 hilarische dingen die dronken vrouwen doen in het toilet

Het vrouwentoilet is altijd al een beetje een secret spot geweest voor alle vrouwen. We gaan het liefst altijd met elkaar naar de wc en bespreken daar alles wat een ander niet mag horen. Maar als we een drankje op hebben kunnen we onze mondjes niet altijd meer dicht houden. Wedden dat jij deze dingen ook doet?

1. Zeggen hoe mooi een ander eruit ziet

Of het nou je beste vriendin is of een wildvreemde. Je vertelt iedereen hoe prachtig ze wel niet is. In nuchtere toestand zou je dit alleen denken maar niet altijd zeggen. Als iemand een complimentje wil die avond zijn ze bij jou aan het goede adres. Bij iedereen weet je wel iets te benoemen wat ge-wel-dig is.

2. Voordringen

Zo beleefd als je in nuchtere toestand bent, zo brutaal kan je zijn als je dronken bent. Je moet zo nodig naar de wc dat je er alles aan doet om een paar plekjes voor te dringen. Uiteraard maak je hier geen vrienden mee en inderdaad wijzen ze je dan ook even op je asociale gedrag. Wat jij natuurlijk glashard ontkent of een ander excuus bedenkt waardoor het in jouw ogen terecht was dat je voordrong.

3. Praatje maken met de toiletjuf

Je hebt eerst even al haar spulletjes gebruikt, zoals een haarborstel en de deodorant. En je hebt een flinke hand gegraaid uit de schaal pepermuntjes. De toiletjuf is zelf opeens ook reuze interessant. Je vraagt haar het hemd van haar lijf en bedankt haar duizend keer dat zij hier wil zitten. Zij doet natuurlijk leuk mee, je bent vast niet de eerste die haar gebruikt als praatpaal.

4. ‘Hey schat, jij bent toch de ex van mijn ex?’

Duh, je weet al jaren dat zij de ex is van jouw ex. En hoogstwaarschijnlijk weet zij ook precies wie jij bent. Al die jaren hebben jullie elkaar geen blik waardig gegund en als dat wel zo was, was het niet je meest lieve glimlach die je opzette. Maar nu je dronken bent heb je eindelijk de guts om eens een babbeltje met haar te maken. Conclusie is natuurlijk dat jullie geweldig zijn en jullie gemeenschappelijke ex een kwal is.

5. Eeuwige vriendschap beloven aan een wildvreemde

Gewoon omdat jullie wel een leuk gesprek hebben in het damestoilet, of dat jullie er bij toeval achter komen dat jullie bij dezelfde sportschool lid zijn. Het zijn op dat moment genoeg redenen om een vriendschap te sluiten. De volgende ochtend vraag je je weer eens af waarom je zo overdreven deed.

6. Alles opbiechten van het afgelopen jaar aan je bestie

Want je durft haar nu pas te vertellen dat je inderdaad dat shirtje van haar bent kwijt geraakt of dat je vorige week misschien toch wel een beetje een botte opmerking naar haar hebt gemaakt. Uiteraard vergeeft ze je direct alles en besluiten jullie nog betere vriendinnen te worden dan jullie al waren.

7. De laatste poging wagen om een serieus Whatsappje te sturen

Want die scharrel van je moet er maar eens aan geloven. Je vindt het namelijk echt niet normaal dat hij je laatst heeft afgezegd. Of wat dacht je van je ex? Je zal hem ook even vertellen hoe vervelend je het vindt dat jullie niet normaal met elkaar omgaan. Toch wel lastig om de juiste letters in te tikken terwijl je dronken bent en aan het plassen bent…

LEES OOK: 12 struggles die je vast herkent als je een kater hebt

8. Proberen om gratis de wc binnen te dringen

In veel kroegen betaal je 50 cent om gebruik te maken van de wc. Maar jij bent uiteraard weer eens je muntgeld kwijt, je portemonnee zit bij een vriendinnetje in de tas of je bent op dat moment simpelweg te gierig om die toiletjuf, die je eerst nog zo leuk vond, 50 cent te gunnen. Een enkele keer lukt het gratis binnen te dringen, maar vaak als je de wc verlaat word je toch bij je lurven gegrepen. Oops.

9. Ongegeneerd selfies maken

Alleen of met je bestie. Het maakt eigenlijk niet uit maar je neemt heerlijk de tijd om jezelf zo goed mogelijk vast te leggen. Je duwt je billen nog even extra naar achter, je borsten naar voren en een extra laagje blush kan ook geen kwaad. Als de foto’s de volgende dag de foto’s terug ziet twijfel je toch een beetje. Best mooie foto, maar wel érg sexy geposeerd.

Reageer op artikel:
8 hilarische dingen die dronken vrouwen doen in het toilet
Sluiten