Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 16 mrt 2016

8 intens mooie eilanden waar je je huidige woonplek voor zou opgeven

Er zijn wat plekken op deze aarde die zó mooi zijn, dat ze haast niet echt lijken. Het lijkt bijna of er Photoshop aan te pas is gekomen, maar deze paradijselijke eilandjes bestaan wel degelijk. En wij willen jullie graag even voorstellen aan een aantal van deze pareltjes.

1. Cebu, Filipijnen

Dit eiland is bekend vanwege zijn zonovergoten, witte stranden. Cebu is een heel persoonlijk eiland met veel leuke restaurantjes en shops.

2. Corfu, Griekenland

Met fantastisch weer, helderblauw water en multiculturele achtergrond is Corfu een must see.

3. Malediven

Het hele jaar door zon, de meest waanzinnige golven en prachtig onderwaterleven die goed zichtbaar is door het kristalheldere water. Met veel Chinees eten en prachtige uitgaansgelegenheden.

4. Laucala eiland, Fiji

Met prachtige regenwouden, witte stranden en ongeëvenaarde luxe is Laucala een plek waar je ooit geweest wil zijn in je leven.

5. Cookeilanden

De Cookeilanden hebben jungles, bergen en paradijselijke stranden. De perfecte plek om bij te komen in een hangmatje of te gaan surfen.

6. Maui, Hawaï

Maui, ook wel bekend als het vallei eiland, ligt tussen twee volkanen en staat bekend om zijn beeldschone landschappen. Met veel luxe voorzieningen staat Maui hoog in de lijst van beste vakantieplekken.

7. Tasmanië, Australië

Dit eiland is ideaal voor wandelaars. Het heeft een ruige landschap, veel bijzondere dieren en oeroude bomen. Ooit een vogelbekdier willen ontmoeten? Of misschien een Tasmaanse duivel? Dan is Tasmanië het eiland voor jou.

8. Santorini, Griekenland

Santorini heeft zijn unieke vorm te danken aan de diverse vulkaanuitbarstingen die hebben plaatsgevonden. De dorpen liggen op ongeveer 300 meter hoogte en hebben een waanzinnig uitzicht op de zee.

Deze waanzinnige plekken zijn zeker een bezoekje waard. Neem ze in overweging bij het kiezen van je volgende vakantiebestemming. Je zult zeker niet teleurgesteld worden.

LEES OOK: 16 tekenen dat je écht toe bent aan vakantie, maar dan ook nú

Reageer op artikel:
8 intens mooie eilanden waar je je huidige woonplek voor zou opgeven
Sluiten