Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 14 mei 2016

8 manieren om de droomvrouw te worden, die hij altijd al wilde

We willen natuurlijk allemaal de ultieme mannendroom zijn. Waarschijnlijk kom je al erg in de buurt, maar er zijn wat manieren om ervoor te zorgen dat hij er niet omheen kan. Manieren om ervoor te zorgen dat jij de enige bent die hij ziet staan. Die manieren willen we graag even met jullie delen:

1. Wees zijn beste vriend

Mannen willen voor een meisje zorgen, maar ze willen ook iemand waar ze lol mee kunnen trappen en avonturen mee kunnen beleven. Wees spontaan en doe dingen die hij ook leuk vindt. Hij doet namelijk zo vaak dingen, alleen omdat wij dat leuk vinden. Want geeft toe, wij zijn over het algemeen de baas. Zorg dat hij meteen denkt aan jou als hij de kans krijgt om een avontuur te beleven en niet eerder een van zijn makkers opbelt, omdat hij denkt dat jij dat jij er niet voor in bent.

2. Wees avontuurlijk tussen de lakens

Mannen vinden niets leuker dan een vrouwtje die naast lief, leuk en aardig, ook nog eens een beest in bed is. Bedek jezelf maar chocola en laat hem het eraf likken. Neem de touwtjes in handen en bind hem vast aan het bed voordat je je slag slaat. Wees zijn wandelende natte droom en hij zal het je in dank afnemen.

3. Toon interesse in zijn vrienden

Niets maakt een man gelukkiger, dan wanneer zijn vrienden jaloers zijn op zijn meisje. Niet alleen omdat ze een goddelijke schoonheid is, maar ook omdat ze haar mannetje staat. Mannen zijn competitief, als hun meisje gewild is en hoog in aanzien staat bij de boys, dan straalt je man van trots. Ook weet hij dat hij je altijd mee kan nemen en dat de jongens niet teleurgesteld zullen zijn.

4. Kook voor hem

Liefde gaat door de maag en bij een man al helemaal. Als jij goed in de keuken bent, zal hij altijd terugkomen voor meer. Mannen hebben altijd honger lijkt het wel en als jij die honger weet te stillen, ben jij een blijvertje. En dat weten ze.

5. Heb begrip voor zijn liefde voor sport

Je zult het misschien nooit helemaal begrijpen, maar mannen houden nou eenmaal van kijken naar sport. De holbewoner in hen komt dan tevoorschijn en er komen allemaal oerkreten uit. Je houdt er misschien niet van en vindt het misschien zelfs onwijs irritant, maar begrijp dat hij het geweldig vindt. Probeer het een keer met hem mee te kijken. Maar ga vooral niet de hele tijd vragen stellen.

6. Pick your battles

Mannen kunnen nogal irritant zijn. Ze hebben soms verschrikkelijk domme acties, waardoor je tegen hen wilt schreeuwen, maar het is handig om niet altijd ergens een probleem van te maken. Je kunt namelijk zeurderig overkomen. Niet dat je ongelijk hebt, hoogstwaarschijnlijk heb je wel gelijk, het is gewoon verstandig om alleen van de grote dingen een probleem te maken. Als je niet gelijk boos wordt om kleine dingen, zal hij het serieuzer nemen als je wel een keer boos wordt.

7. Geef hem bier

Dit werkt altijd.

LEES OOK: Mannendossier: 7 x wat mannen écht willen tussen de lakens

Reageer op artikel:
8 manieren om de droomvrouw te worden, die hij altijd al wilde
Sluiten