Isis van Graas
Isis van Graas Life 4 juni 2019

Vergeet jij ook altijd je planten water te geven? Dit zijn 8 planten die bijna geen aandacht nodig hebben

Laat jij je planten ook altijd doodgaan of lelijk worden? Dat is én zonde van je geld én zorgt voor rommel in je knusse huis. We herkennen dit helemaal en hebben de acht gezelligste planten op een rijtje gezet die haast nooit doodgaan.

Vergeet jij ook altijd je planten water te geven? Dat is door deze acht soorten planten vanaf nu geen probleem meer.

Lees ook: Waarom mensen bij wie planten altijd dood gaan het allerleukst zijn

Planten die nooit doodgaan

Omdat je al genoeg aan je hoofd heb, kan je je planten weleens vergeten. Ze zijn leuk om te hebben, totdat ze rommel geven en doodgaan doordat je ze vergeet te verzorgen. Deze planten hebben haast geen aandacht nodig en gaan een lange tijd mee.

planten

1. Sprinklr bamboepalm €59,95

Deze plant komt je waarschijnlijk bekend voor, want de bamboeplant staat vaak in wachtkamers of kantoren. Deze palm houdt het lang uit en is snel tevreden. Een beetje zonlicht en vocht is al genoeg voor dit palmpje.

planten

2. Vtwonen Watercacao €32,95

Ben jij zo iemand die juist te veel water aan de planten geeft, dan is de watercacao iets voor jou. Hij kan namelijk grote hoeveelheden verwerken. Het schijnt dat je van deze plant ook een bonsai kan maken, maar dan moet je juist weer handig zijn met planten.

planten

3. Tuincentrum Yucca €19,99

Naast de leuke naam hoef je dit plantje in de winter maar één keer in de twee weken water te geven. Maar met zonlicht moet je oppassen, want daar moet de Yucca voorzichtig aan wennen.

planten

4. Tuincentrum Drakenbloedboom €69,99

Neem jij planten in de hoop dat je gezondere lucht krijgt? In dat geval heb je aan de Drakenbloedboom een goede. Zelfs NASA heeft gezegd dat dit plantje daarvoor zorgt. Zet ‘m in de schaduw en geef af en toe water.

planten

5. Tuinflora Graslelie €5,75

Bij de graslelie maakt het niet uit hoeveel zonlicht hij krijgt. Als de graslelie eens per week een paar stralen vangt, maakt hij sowieso mooie witte bloemen aan.

planten

6. Intratuin Kruidje-roer-me-niet €3,99

De kruidje-roer-me-niet is wat minder groot dan de rest, dus perfect voor op je kamer. Het leuke aan dit plantje is dat de bladeren zich kunnen samenvouwen en weer uit kunnen klappen. Een beetje licht en af en toe water is genoeg om deze plant in leven te houden.

planten

7. Bakker.com Kamerpalm €5,95

Deze plant heeft bijna geen water nodig en is moeilijk dood te krijgen. Een plant verzorgen was nog nooit zo makkelijk door de kamerpalm.

planten

8. Plantje.nl Kwartjesplant €18,95

Deze plant bloeit op z’n mooist in een warm huis en is goed in de lucht schoonhouden.

Lees ook: Jouw spinnenangst is nu verleden tijd door dit super plantje en je koopt ‘m gewoon in de supermarkt

Reageer op artikel:
Vergeet jij ook altijd je planten water te geven? Dit zijn 8 planten die bijna geen aandacht nodig hebben
Sluiten