8 redenen dat je nog single bent terwijl je zo’n meesterlijke vrouw bent

Mensen vragen vaak waarom je nog single bent, terwijl je zo'n leuke vrouw bent. Dat is niet één specifieke reden, daar zijn meerdere redenen voor. Eentje is bijvoorbeeld dat single zijn geweldig is. Maar voor degenen die het echt willen weten, hier zijn acht redenen waarom je nog single bent:

1. Je weet wat je wilt

Jij bent niet bereid om genoegen te nemen met minder dan je verdient. Als je zou willen zou je zowat elke man kunnen krijgen. Maar je wilt niet elke man, je wilt een man die jou kan geven wat jij nodig hebt. En dat is niet de eerste de beste, dat is iemand die het waard is om naast jou te staan.

2. Je bent super zelfverzekerd

En waarom zou je dat niet zijn? Je bent ook een topwijf. Je weet dat je knap bent, je weet dat je getalenteerd bent. Je weet wat je waard bent en dat is onwijs intimiderend voor mannen. Ze doen misschien wel graag alsof ze nergens bang voor zijn, maar sommige mannen veranderen in onzekere jongetjes als ze een sterke, zelfverzekerde vrouw zien.

3. Je hebt geen man nodig om je leven compleet te laten voelen

Jouw leven is compleet. Jouw leven is zo tof dat het Instagram-waardig is. Je wilt een man die een toevoeging aan jouw geweldigheid is, niet iemand die zogenaamd je leven compleet maakt. Dat kun je namelijk prima zelf.

4. Je vrienden zijn zó leuk dat ze je afleiden

Zelfs al ben je uit in de stad, dan ben je met je geweldige squad en die is zó ongelooflijk leuk dat je geeneens oog hebt voor mannen. Je geniet te erg van met je vriendinnen zijn. Je oh-zo-leuke-mega-fantastische-über-briljante-turbo-toffe vrienden, die jouw leven zodanig verrijken dat je alleen oog voor hen hebt.

5. Je vindt het belangrijk eerst jezelf te leren kennen

Hoe kun je jezelf aan iemand geven als je niet weet wie je bent? Jij hecht heel veel waarde aan zelfontdekking en -ontplooiing. Je wilt ook iemand die net zoveel waarde daaraan hecht als jij.

6. Je geniet van vrijheid

Jij vindt het heerlijk om te gaan en staan waar je wilt, wanneer je wilt. Vrijheid biedt jou spontaniteit op een manier dat bijna overweldigend is. The world is your oyster. Jij hebt alle ruimte om groot te dromen en die dromen waar te maken.

7. Je bent er niet de hele tijd mee bezig

Ja, je zou elke avond in de kroeg kunnen staan en op mannenjacht kunnen gaan, maar dat interesseert je niet genoeg. Je hebt betere dingen te doen met je tijd.

8. Je bent verliefd op je single leven

Jouw leven is meer fabulous dan dat van Carrie Bradshaw. Je hebt een geweldige vriendenkring, leuk werk en je ziet er ook nog eens fantastisch uit. Trouwens, alleen omdat je geen vaste man hebt betekent natuurlijk niet dat je af en toe geen stoute meid bent. Geniet heerlijk van je single bestaan.

Wil je even lachen? Kijk dan hier even naar: The Single Life: Het verhaal van mijn meest stuntelige en verschrikkelijke blind date ooit

Reageer op artikel:
8 redenen dat je nog single bent terwijl je zo’n meesterlijke vrouw bent
Sluiten