Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 30 jul 2015

8 redenen waarom het awesome is als je een vriendin hebt die een Leeuw is

Het is de maand van de Leeuw. Heb jij een leeuw als vriendinnetje? Omhels haar dan maar eens goed. Want het is echt awesome om een vriendin te hebben die als sterrenbeeld Leeuw heeft en wij vertellen je précies waarom:

Ze slaat haar klauwen voor je uit als dat nodig is

Ze komt altijd voor je op. Als je haar nodig hebt, is ze niet bang om er voor je te staan. Ze vangt je op als je valt. Keer op keer. Je zal haar nooit bang in een hoekje ondergedoken zien zitten. Ze geeft je advies keer op keer. En soms heeft ze een net iets te grote mond, maar haar klauwen beschermen je iedere dag. She’s got your back girl.

Ze is spontaan

En daardoor altijd in om iets leuks met je te doen. Met een Leeuw als vriendin hoef je je nooit te vervelen. Ze is altijd bereikbaar en in voor een feestje. Of voor een heerlijke film op de bank. En als jullie samen zijn gebeuren er ook altijd een hoop spontane dingen. Saai is het nooit. Echt nooit.

Ze stimuleert je

Leeuwen zitten boordevol ambitie en energie. Daarom zal ze jou altijd motiveren en stimuleren om niet bij de pakken neer te gaan zitten, om het onderste uit de kan te halen en het meeste uit het leven. Soms zie je het even niet meer zitten, maar dan is je Leeuwenvriendin daar die je door elkaar rammelt en je uit dat kleine dalletje sleurt. En dat is echt heel waardevol.

Ze heeft je lief als geen ander

Leeuwtjes zitten vol passie. Ze hebben lief als geen ander. Als ze je eenmaal in hun hart sluiten (dat kan soms even duren), dan zijn ze er voor altijd. Ze geven je zelfs zoveel liefde dat je het misschien soms niet helemaal kan bevatten of het bijna nep overkomt. Maar ze menen het, alles ervan.

Ze is je energiebom

Ze is niet te stoppen en niet te houden. Waar jij het prima vindt om nog een avondje op de bank te hangen en niks te doen, staat zij alweer te kloppen op de deur. En eigenlijk is dat best fijn. Zij sleept je mee naar de sportschool terwijl jij wilde afhaken, ze trekt je van de bank als jij te lui bent, en altijd met het resultaat dat je weer een enorm leuke dag of avond hebt gehad.

Ze is een blij ei

Het is heel lastig om met mensen om te gaan die heel negatief in het leven staan en daardoor is het extra fijn dat jij een vriendinnetje hebt die altijd enorm positief is. Woorden als ‘ochtendhumeur’ ‘chagarijnig’ en ‘negatief’ komen niet in het woordenboek van een Leeuw voor. En dat is oprecht een verademing.

Ze kent enorm veel mensen waardoor er deuren opengaan die anders gesloten zouden blijven

Leeuwtjes maken makkelijk contact. Daardoor kennen ze veel mensen. Jullie worden daarom vaak uitgenodigd op feestjes en borrels. Maar ook als jullie samen op vakantie gaan komen jullie op plekken waarvan je het bestaan niet eens kende. Het toeristenterrasje is niet jullie plek. Jij laat je door haar meeslepen naar een wereld die véél leuker is.

Kortom, met een Leeuwtje is het nooit saai, altijd anders, en altijd onwijs veel fun. Geef d’r een aai door haar manen en ze weet dat je haar waardeert.

Reageer op artikel:
8 redenen waarom het awesome is als je een vriendin hebt die een Leeuw is
Sluiten