8 redenen waarom het zo ontzettend lekker is om geen bh te dragen

Je komt thuis van een dag hard werken en het eerste wat je doet is je bh uit trekken. Het voelt als een ware bevrijding en baalt stiekem dan ook wel dat je dat ding de volgende dag wel weer aan moet trekken. Tot nu toe durven de meeste vrouwen alleen thuis met deinende borsten rond te huppelen. Wij vinden dat dat vanaf nu áltijd mag om de volgende zeven redenen.

1. Het betekent dat je dag voorbij is

Het moment dat jij je bh uit trekt betekent automatisch dat je dag voorbij is. Je bent niet alleen bevrijd van die beklemmende bh maar ook van die harde dag werken. Zowel jij als je borsten verdienen en genieten nu van je vrije uurtjes.

2. Vrijheid, blijheid

Het voelt als een ware bevrijding. Voor veel vrouwen voelt het dragen van een bh een beetje onhandig en niet natuurlijk. Hoevaak hoor je wel niet hoe lastig is om de juiste bh te vinden, vandaar dat we ons letterlijk bevrijdt voelen bij het uit doen van de bh. Niets fijner dan het gevoel van vrijheid.

3. Je kan álles dragen

Dat ene topje met open rug wat al maanden in je kast hangt omdat je er maar niet de juiste bh onder kan vinden?! Juist. Zonder bh hoef je daar nooit over na te denken en niemand zal je wijzen op je bh bandjes die boven je kleding uitpiepen.

4. Geen lelijke afdrukken

Niet echt mooi die snijdende afdrukken op je schouders en rug. Zeker niet als je met iemand in bed belandt. Zonder bh is je huid altijd effen, glad en zacht. Sounds good.

5. Je borsten blijven perky

Uit studies is gebleken dat bhs helemaal niet helpen tegen rugpijn en dat bh’s uiteindelijk ons borstweefsel slapper maken wat resulteert in hangende borsten. De bh is dus niet perse nodig.

6. Het is een trend

Tegenwoordig hoef je de bh niet meer te dragen. Het is zelfs een trend om je borsten all naked onder je shirtje te dragen. Kijk maar naar de vele bloggers. Niet ordinair maar sophisticated.

7. Hij kan er makkelijk bij

Nooit meer gedoe op het moment supreme. Hij wordt niet meer geteisterd met irritante bh’s die hij niet los kan krijgen en waar jij uiteindelijk te hulp moet schieten. Echt, het verpest de sfeer. Laat je bh uit en hij is niet alleen verrast maar ook opgelucht.

8. Zeg gedag tegen de huidkleurige bh

Dit ding is zo afschuwelijk lelijk maar toch voelen wij ons allemaal verplicht om hem aan te schaffen, de huidskleurige bh. Het is namelijk soms erg praktisch onder bepaalde topjes of jurkjes. Je kan net zo goed geen bh dragen en dat heeft hetzelfde effect. Ook geen awkward momenten meer tijdens een one night stand. Geen enkel manpersoon vindt de huidkleurige bh sexy, geloof ons.

Reageer op artikel:
8 redenen waarom het zo ontzettend lekker is om geen bh te dragen
Sluiten