Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 24 sep 2015

8 redenen waarom je een beetje gek moet zijn om succesvol te zijn

Gekkigheid, wat is het toch heerlijk. Gekke grapjes, gekke dingen en gekke mensen, we zijn er allemaal dol op. De kans is groot dat je zelf ook een aantal gekke mensen kent. Misschien je beste vriendin met haar gekke mannenvoorkeur of je vader met zijn gekke opmerkingen tegen vreemde mensen. Waar we ook van genieten is succes. Of het nou op liefdesgebied is of op carrièregebied, je hebt het stiekem een beetje nodig om succesvol te zijn in je leven. Gelukkig gaan deze twee perfect samen. Gekke mensen hebben namelijk meer kans op succes:

1. Gekke mensen trekken zich niks aan van anderen

Gekke mensen trekken zich niets aan van wat anderen van hen denken of vinden. Ze doen helemaal waar ze zelf zin in hebben waardoor ze in hun hoofd alle vrijheid hebben om die dingen uit te voeren waarvan zij denken dat ze goed zijn.

2. Gekke mensen vallen op

Als je een beetje gek bent, ben je alles behalve het grijze muisje. Je valt altijd op tussen een groep mensen door je eigenaardigheden of gekke opmerkingen. Je wordt altijd eerder onthouden door ‘belangrijke’ mensen.

3. Gekke mensen denken out of the box

Gekke mensen voelen zich niet beperkt in hun denkwijze. Ze zijn bereid om out of the box te denken en komen met, op het eerste gezicht, gekke ideeën en voorstellen die uiteindelijk succesvol blijken te zijn.

4. Gekke mensen hebben een gun factor

Gekke mensen zijn alles behalve arrogant, daardoor gaan anderen snel een beetje van je houden en gunnen ze die gekke meid al het succes van de wereld.

5. Gekke mensen houden zich niet aan regels

Regels bestaan niet voor gekke mensen, ze maken liever hun eigen regels waardoor ze voor hun gevoel álles kunnen maken, maar uiteraard wel met de nodige charme.

6. Gekke mensen vinden zichzelf niet gek

Mensen die niet gek zijn, zijn vaak bang dat anderen ze gek vinden. Als iemand daadwerkelijk gek is vindt zij zichzelf doodnormaal. Hierdoor komen ze makkelijk overal binnen door hun zelfvertrouwen.

7. Gekke mensen vertrouwen op zichzelf

Ze vertrouwen op hun eigen ideeën en gedachtes. Ze vertrouwen volledig op hun voorgevoel en bereiken daarom meer dan mensen die een beetje onzeker zijn. Ze staan voor wie ze zijn en wat ze doen.

8. Gekke mensen zijn gedreven door passie, niet door geld

Gekke mensen volgen hun passie en doen daar alles voor. Ze gaan eerder voor plezier dan voor geld. Ze zullen nooit iets doen om er alleen maar rijk van te worden. Ze hebben vaak ook de meest uiteenlopende beroepen en hobby’s.

Wil je weten weten wat er nog meer té gek is aan een beetje gek te zijn?

Je bent namelijk, net zoals ieder ander, niet perfect maar wel héél verleidelijk voor andere mensen. Wil je weten wat je nog meer bent? Klik dan op deze foto:

Reageer op artikel:
8 redenen waarom je een beetje gek moet zijn om succesvol te zijn
Sluiten