Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 4 jun 2016

8 redenen waarom je van terrasjesseizoen zo gelukkig wordt

Terrasjesseizoen is heilig in ons koude kikkerlandje. Zodra de zon een beetje begint te schijnen is heel Nederland spontaan buiten te vinden. En dan wel op een terras met een biertje en een bitterbal. Je krijgt al zin hé?!

1. In het zonnetje

Alles is lekker als de zon schijnt. Je lijf wordt heel gelukkig van vitamine D, die je krijgt door zonnestralen. Even lekker een kleurtje krijgen met een drankje in je hand en gezellige mensen om je heen. Vergeet alleen de zonnebrand niet.

2. De gezelligheid

Iedereen is uit zijn winterslaap ontwaakt en het is weer tijd om bij elkaar te komen en sociaal te doen. Terrasjes zijn dynamisch. Mensen zijn luidruchtig, vrolijk en een tikkeltje aangeschoten. Zelden vind je iemand die chagrijnig kijkt op een terras.

3. Ongelimiteerd drinken

Oké, misschien niet ongelimiteerd, maar je bent sneller geneigd toch nog eentje te doen, als je zo aan het genieten bent.

4. Je komt altijd bekenden tegen

Jij was heus niet de enige met het briljante idee om op een terrasje te gaan zitten in de zon. Grote kans dat meerdere mensen uit je kenniskring datzelfde idee hadden. Of überhaupt het idee hadden om buiten te zijn. Zo loop je altijd wel iemand die je kent tegen het lijf.

5. Levendiger op straat

Iedereen wil een zonnestraaltje meepakken als het zo even kan. Mensen krijgen energie van de zon en krijgen zin om leuke dingen te doen. De sfeer op straat is daarom bruisend en gezellig.

6. Je kunt mensen kijken

Als iedereen de straat op gaat, betekent het ook dat mensen meer hun best gaan doen om er leuk uit te zien. En vanaf je terrasje kun je prima iedereen’s outfit checken. Daarnaast is het leuk om naar alle verliefde stelletjes te kijken. Love is in the air.

7. Je gunt jezelf lekkernijen

Als je zo lang op een terrasje zit, dan krijg je honger of trek. Omdat het zo gezellig is en zult lekker weer, gun je jezelf sneller een lekker hapje voor bij je drankje. Wie kan nou bitterballen weerstaan tijdens het bierdrinken.

8. Ze zijn overal

De gezelligste terrasjes zijn altijd stampvol. Maar met mooie aan terrasjes, is dat als eentje vol is, er altijd wel een andere op loopafstand te vinden is. En de gezelligste terras is toch die waar jij zit.

LEES OOK: 10 x de mooiste hairdo’s voor in de zon

Reageer op artikel:
8 redenen waarom je van terrasjesseizoen zo gelukkig wordt
Sluiten