Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 9 dec 2018

8 redenen waarom theeleuten zo gruwelijk heet in bed zijn

Word jij wakker met een kop thee en eindig je in bed ook met een kop thee? Dan voldoe jij aan het criteria van een theeleut. Echter heerst er nog een suf imago rondom deze delicate addiction. Terwijl theeleuten letterlijk en figuurlijk een stuk heter zijn dan wie dan ook:

1. Je houdt van bloedheet

Steaming hot. Theedrinkers willen stoom zien en voelen. Ze willen koken van opwinding en zijn niet vies van een brandende hand op hun billen.

2. Passie is het woord wat jou als geen ander omschrijft

En niet zomaar een passie. Er zijn namelijk oorlogen geweest om thee. Ja, je leest het goed, oorlogen. Neem de Opium oorlog tussen Engeland en China, de Boston Tea Party. Theedrinkers zijn letterlijke nergens bang voor en schuwen geen enkel gevaar. Theeleuten gaan helemaal in op het moment om allemaal één ding te bereiken: een glorieus hoogtepunt. Als je begrijpt wat wij bedoelen.

3. Theeleuten zijn veelzijdig

Theeleuten zijn veelzijdiger dan wie dan ook. De ene keer drink je groene thee om de volgende keer sojamelk toe te voegen aan je Earl Grey. Je bent altijd in voor iets spannends en nieuws. Er is namelijk geen enkele theedrinker die altijd dezelfde thee drinkt. Theemeisjes zitten vol verrassingen.

5. Theeleuten zijn geduldig

Theeleuten zijn niet overhaast. Je drinkt je thee met excellentie. Elke keer een slokje. Theelovers zijn daarom ook in staat om te wachten totdat de man ietwat afkoelt zodat hij langer door kan gaan. Je bent een ster in lange sessies vol geduld en ondeugd.

6. Ons stresshormoonlevel is lager

Een aminozuur wat te vinden is in groene en zwarte thee zorgt ervoor dat ons stresshormoon daalt. Daarom ervaren theedrinkers veel minder stress dan niet-theedrinkers. Een vrouw zonder stress is een lust voor het oog maar ook in bed.

7. We zijn kerngezond

Het drinken van thee heeft een aantal heerlijke voordelen die de mens gezonder maken. Zo hebben theedrinkers minder kans op hart-en vaatziekten en kanker. En mannen vinden het uiteraard heerlijk om een gezonde fitte vrouw in bed te hebben.

8. We gaan maar dóór

Schenk nog maar een kop groene thee in. Het vergroot namelijk het uithoudingsvermogen van je spieren. Theemeisjes zijn niet de types die altijd de zeester spelen. Nee jij bent met je sterke lichaam in staat om de meest lastige standjes er flawless uit te laten zien en uren door te gaan.

LEES OOK:Dit is de reden waarom vrouwen die wijn drinken betere seks hebben

Reageer op artikel:
8 redenen waarom theeleuten zo gruwelijk heet in bed zijn
Sluiten