Zara Bircan
Zara Bircan Love & Seks 28 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

8 x signalen dat je vriendin je aller, aller, allerbeste vriendin is

Onze beste vriendin is niet voor niets de allerliefste. Of we haar nu drie jaren of drie maanden kennen, zij vinkt elk punt op de lijst aan. Bij de volgende acht signalen weet jij zeker dat ze je beste vriendin is.

Je hoeft elkaar niet dagelijks te zien of spreken om beste vriendinnen te zijn. Gelukkig staan zij altijd voor ons klaar en we kunnen bijna niet meer zonder.

8 x signalen dat je vriendin ook je allerbeste vriendin is

Je hoeft nooit te twijfelen aan jullie vriendschap, want niets kan tussen jullie in komen. De volgende signalen herken jij sowieso als je vriendin ook nog eens je allerbeste is.

1. Jullie vertrouwen elkaar

Jij kan je beste vriendin oprecht alles vertellen. Of het nu gaat om familiedrama of een nieuwe crush op Instagram, jouw beste vriendin wil alles graag aanhoren en staat altijd achter je.

2. Jullie hebben geen bevestiging nodig

Of je nu een dagje of even een week niet praat: jij hebt geen bevestiging nodig en maakt je geen zorgen om de band met je beste vriendin. Als je weer een appje stuurt, kun je erop rekenen dat ze binnen één minuut al staat te springen om je verhaal.

3. Jullie voeren overal en nergens gesprekken

WhatsApp, Instagram of Snapchat. Jij en je beste vriendin voeren op elk social media platform wel een ander gesprek op hetzelfde moment. Je kan nooit genoeg krijgen van een doorgestuurde video of verhaal.

4. Je kunt ook je minpunten met haar delen

Bij je beste vriendin kun je altijd terecht, zelfs als het even niet lekker loopt. Bij haar voel je je veilig en weet je dat je kwetsbaar kan zijn. Ook dit maakt jullie band sterker, vooral als zij zich ook openstelt.

5. Jullie begrijpen elkaar zonder woorden

Jullie begrijpen elkaar als geen ander en weten al wat de ander wil zeggen, nog voordat ze het gezegd heeft. Heeft de vriendengroep het over mannen, dan denken jullie twee gelijk aan die ene blunder van jou. Niet heel gek dat jullie als de enigen in de lach schieten.

6. Jullie vertellen elkaar alles als eerste

Je hebt haar vast vaak verteld dat zij de enige is die dit weet. Oh, en laten we het nog maar geheim houden voor de rest. Jij en je beste vriendin vertellen alles eerst aan elkaar, nog voordat de rest het weet.

7. Jullie behandelen elkaar gelijkwaardig

Jij luistert met open hart naar je vriendin en zij luistert ook naar jou. Alles is in balans en je weet dat je je allerbeste vriendin altijd mag storen als je iets kwijt wilt.

8. Jullie zijn als zussen

De band die je hebt met je beste vriendin is zo geweldig dat je het liefst wilde dat zij je zus was.

Lees ook:

Reageer op artikel:
8 x signalen dat je vriendin je aller, aller, allerbeste vriendin is
Sluiten