Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 23 mrt 2016

8 struggles die alleen meisjes hebben die héél snel huilen maar dat eigenlijk niet willen

Tranen met tuiten, dat is iets wat jij als geen ander kent. Er hoeft maar iets te gebeuren en je huilt als een baby. Helemaal niet erg hoor, want het is juist goed dat je je emoties toelaat. Desondanks heb alleen jij deze struggles die soms voor gênante situaties zorgen:

1. Een bioscoop date is gevaarlijk

Want als hij jou meeneemt heb je geen enkele invloed op naar welke bioscoopfilm jullie gaan. En er zijn écht maar weinig films waarbij je niet in tranen uitbarst. Je probeert dit dan ook altijd een beetje te ontlopen want het laatste wat je wilt is dat jouw gesnik onderwerp van gesprek wordt tijdens de date.

2. Je huilt instantly als anderen huilen

En probeert daarom ook altijd huilende mensen niet aan te kijken. Helaas is het dan al vaak te laat en breekt er een traantje door.

3. Je kan níet zonder waterproof mascara

Je kwam er redelijk snel achter dat gewone mascara voor jou geen doen was. Daarom heb je vanaf nu áltijd waterproof mascara op, want er zijn genoeg situaties waarin je het risico loopt op een traantje.

4. Je kan om álles huilen

Tranen van geluk, tranen van woede, tranen van verdriet en tranen van de slappe lach. Of het nou is omdat de vader van Simba dood is, of je lover zegt dat hij van je houdt of als je een geluksmomentje hebt tijdens een etentje met je besties. Er is altijd wel een reden voor jou om te huilen. En stiekem vind je dit zelf ook wel grappig.

6. Als je eenmaal begint is het hek van de dam

Wat begint met een klein mooi traantje eindigt met een gigantisch gebrul inclusief schokbewegingen. Het lijkt wel alsof je lichaam het nodig heeft.

7. In je vriendinnengroep ben je ‘de emotionele’

Eh pardon? Je bent naast de emotionele ook véél meer dan dat. Gelukkig kunnen jij en je vriendinnen er achteraf smakelijk om lachen als je weer eens in tranen uitbarstte tijdens een avondje uit.

8. Tissues zitten standaard in je tas

Een snotneus is namelijk iets wat je nog wél kunt verhelpen.

LEES OOK: Dit zijn de 6 ongeschreven regels die elke partysquad heeft

Reageer op artikel:
8 struggles die alleen meisjes hebben die héél snel huilen maar dat eigenlijk niet willen
Sluiten