8 struggles die alleen vrouwen met korte wimpers ervaren

Jij kunt dromen van die mooie, lange en vooral krullende wimpers. Maar helaas ben jij gezegend met bijna niets. Jouw wimpers zijn alles behalve lang en een vlinderkusje geven, is niet écht aan je besteedt. Deze struggles ervaar jij vast:

1. Het duurt eeuwen voordat je de goede mascara hebt gevonden

Een goede mascara vinden is voor jou een regelrechte ramp. Je geeft veel te veel geld uit aan verschillende mascara’s, die vervolgens helemaal niets doen. Er is bijna geen fijne mascara te vinden die jou helpt je korte wimpertjes volume en lengte te geven.

2. Er zijn té veel tips om wimpers voller te laten lijken

Het internet staat vol goede en heerlijke tips om je wimpers die extra boost te geven. Maar je weet simpelweg niet meer waar je het moet zoeken. Elke tip, trick en hack weet jij uit je hoofd, maar je hebt het idee dat dit gewoon niet werkt. Daarnaast zijn het opzoeken van die tips voor jou een dagbesteding en kom je niet meer toe aan andere dingen.

3. Klonten, argh

Nog een laag mascara en nóg een laag. Wanneer jij met je mascara aan de slag gaat lijkt er geen eind aan te komen. Je hebt het gevoel dat je een prachtig likje op hebt gedaan en dan: al die klonten. Héél veel klonten, je kunt weer opnieuw beginnen.

4. Het zit snel overal

Je hebt weinig oppervlakte om de mascara om te smeren. Je zit altijd dicht bij je oogleden. En daarom smeer je de mascara altijd overal. Soms heb je net de perfecte oogschaduw combi op gedaan wat vervolgens compleet geruïneerd wordt door de mascara vlekken. Hoe netjes je het ook probeert te doen, je bent net een pandabeertje als je je korte wimpers een likje hebt gegeven.

5. Je bent de sjaak wanneer je je make-up er een keer vergeet af te halen

Jij móet je make-up elke dag sowieso van je gezicht af halen. Ben je het een avondje vergeten, ben je de volgende dag echt niet blij met jezelf. Je hebt al zo weinig en op deze manier blijft er helemaal niets meer over.

6. Daarentegen doe je er niet lang over

Dat is dan wel een voordeel, je bent snel klaar. Er is weinig oppervlakte waar je mascara zich over verspreidt, waardoor je niet veel doekjes nodig hebt om je wimpers weer helemaal netjes te krijgen. Een voordeel, maar je hebt nog steeds geen wimpers. Dat is nou net jammer.

7. Wanneer je krultang kwijt is, is het een hopeloze zaak

Pure paniek…… Dit is je álles. Dit helpt je wimpers nog íets van vorm te krijgen.

8. Mensen strijden om je op te maken

Je wordt gek van alle vriendinnen om je heen die van mening zijn dé truc of mascara te hebben die jou wél helpt. Neehee, je hebt alles al geprobeerd en je wilt al helemaal niet dat iedereen je gaat opmaken. Hou op en laat me met rust.

LEES OOK: Zo verwijder je je mascara zónder dat je al je wimpers meeneemt in het proces

Reageer op artikel:
8 struggles die alleen vrouwen met korte wimpers ervaren
Sluiten