Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 9 mrt 2016

8 struggles die je alleen herkent als je samen slaapt

Het is heerlijk om samen met je lover in jullie liefdesnestje te liggen. Je kan je ook niet meer voorstellen om alleen te slapen, want het is wel echt reuze gezellig. Maar soms, heel soms dan verlang je naar een bed voor jou alleen. En wel om deze redenen:

1. Jullie houden van een andere temperatuur

Jij vindt het heerlijk als het koud is in de slaapkamer. Echter vindt vriendlief dat veel en veel te koud. Wat resulteert in gezeur van hem of van jou. Uiteindelijk slaap jij zonder dekens of verkleumt hij omdat jij het raam openzet.

2. Hij pikt élke keer jouw dekens in

Althans dit zeg jij, maar in werkelijkheid wikkel jij je elke nacht helemaal in als een molletje. Arme jongen.

3. Hij snurkt keihard in je oor

Je weet dat hij er niets aan kan doen, maar het is mega irritant. Lig je eindelijk heerlijk in zijn armen te slapen en dan word je nachtrust verstoord door zijn gesnurk. Je duwt hem regelmatig om zodat hij stopt.

4. Jullie willen niet op hetzelfde moment slapen

Hij zeurt als je ‘s avonds laat nog op Instagram zit want dan heeft hij last van het licht van je telefoon. Maar ook jij vindt het hinderlijk dat hij per se nog voetbal wil kijken, ín bed.

5. Hij maakt je ‘s ochtends wakker

Omdat hij vroeg moet werken. Jij kreunt en steunt want jij hoeft pas een paar uur later te ontwaken.

6. Jullie hebben discussies over snoozen

Jij bent een ware snoozekoningin en je doet er gerust een uur over om uiteindelijk écht je bed uit te gaan. Je vriend is hierdoor ook klaarwakker en dat vindt hij soms een klein beetje vervelend.

7. Hij wil spoonen, jij vindt het te heet

Je bent gek om lekker met hem te liggen, maar als je écht gaat slapen dan wil je alleen liggen. Echter zoekt je manpersoon je elke keer weer op, waarop jij je weer omdraait zodat je van hem af bent. Oeps.

8. Koude voeten en koude handen

En die zet je heel graag tegen zijn rug aan. Gelukkig accepteert hij dit élke avond weer, want het is gelukkig een échte vent.

LEES OOK: 9 tekenen dat jij een professionele slaapkoningin bent

Reageer op artikel:
8 struggles die je alleen herkent als je samen slaapt
Sluiten